Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

H Mobile Technology ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την CASIO

Η Mobile Technology είναι εφεξής επίσημος και μοναδικός αντιπρόσωπος της CASIO στην Ελληνική αγορά, στο χώρο των Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων.Παράλληλα με την εκπροσώπηση των προϊόντων της εταιρίας, η Mobile Technology θα δημιουργήσει και εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό Κέντρο της CASIO στην Ελλάδα, σε απόλυτη συμφωνία με την επί σειρά ετών στρατηγική επιλογή της εταιρίας να υποστηρίζει και να επισκευάζει στην Ελλάδα το σύνολο των προϊόντων που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Η CASIO, παγκοσμίως γνωστή, διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα ανάπτυξης και παραγωγής που περιλαμβάνει εξοπλισμό για αποτελεσματικό mobile data collection (συλλογή δεδομένων), με δυνατότητα tailor made λύσεων.

Ναυαρχίδα της εταιρίας, το ασύγκριτο tablet V T-500, σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματική χρήση όπου η ασφάλεια των δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα. Με ειδικά συστήματα που προστατεύουν τα ευαίσθητα επιχειρησιακά δεδομένα σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών, κλοπής, ιού, κτλ, το tablet της CASIO συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά νέας τεχνολογίας, σε compact και εξαιρετικά rugged σχεδιασμό.

-Android Λειτουργικό
-Προστασία επιχειρησιακών δεδομένων
-Λειτουργία με πενάκι & αφή (touch)
-1 μέτρο αντοχή σε πτώσεις & IP54
-10” οθόνη
-1.5 GHz επεξεργαστής
-1GB RAM
-Bluetooth & WLAN (802.11 a, b, g, n)
-3G
-Διαθέσιμο άμεσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC