Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Η BrilliantPR σχεδιάζει την εορταστική καμπάνια του Radisson Blu Park Hotel Athens

To Radisson Blu Park Hotel Athens ανέθεσε στην BrilliantPR την επικοινωνιακή του καμπάνια για την εορταστική περίοδο.Η καμπάνια απευθύνεται στο B2B κοινό του ξενοδοχείου και αφορά στις προτάσεις εκδηλώσεων, φιλοξενίας και την προώθηση του συνόλου των εορταστικών δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου.Με συνέπεια στη φιλοσοφία Urban Nature και την αισθητική ταυτότητα του ομίλου Radisson Blu, η BrilliantPR θα υλοποιήσει μεταξύ άλλων καμπάνια e-mail marketing, landing pages, εταιρικούς εορταστικούς καταλόγους και άλλα επικοινωνιακά assets που θα αξιοποιηθούν πολυδιάστασα από το Radisson Blu Park Hotel Athens.

Η κ. Μάρη Δεβερίκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Radisson Blu Park Hotel Athens, δήλωσε σχετικά: «Αναθέσαμε στην BrilliantPR την εορταστική μας καμπάνια αξιολογώντας τη συνολική της προσέγγιση, την ταχύτητα ανταπόκρισης και την αξιοποίηση της τεχνολογίας στις ενέργειες επικοινωνίας μας. Η ανάθεση ήρθε ως αποτέλεσμα της εμπορικής επιτυχίας παλαιότερων ενεργειών που έχουμε υλοποιήσει μαζί με την BrilliantPR.»

Ο κ. Ηλίας Χατζήμπεης, Managing Partner της BrilliantPR, δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την ανάθεση της εορταστικής καμπάνιας. Το Radisson Blu Park Hotel Athens, με εστιατόρια με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και κουζίνα και ένα από τα καλύτερα sushi bars της πόλης θα είναι από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας κατά τη διάρκεια των γιορτών. Τα στοιχεία αυτά μαζί με πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα αποτελέσουν και τον πυρήνα των εορταστικών ενεργειών επικοινωνίας που σχεδιάζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC