Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Στρατηγική συνεργασία Atcom µε την PayPal Europe

Η διεθνής εταιρεία online πληρωµών PayPal και η Atcom, υπέγραψαν στρατηγική συµφωνία για την ενσωµάτωση της λύσης online και mobile πληρωµών PayPal, στο Netvolution WCMS της Atcom.
Η Atcom είναι έτσι σε θέση να προσφέρει στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται µαζί της, δυνατότητα µείωσης των αµοιβών συναλλαγής και αύξησης του conversion rate. Όπως επισηµαίνει η εταιρεία, η συνεργασία αυτή συµβάλει επίσης στην περαιτέρω ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εµπορίου το οποίο αυξάνεται σηµαντικά στην Ελλάδα, παρά το δυσχερές οικονοµικό περιβάλλον.

Τόσο η PayPal όσο και η Atcom επικεντρώνονται στην ανάπτυξη καινοτόµων λύσεων e-commerce, µε στόχο την απλή και εύκολη αγοραστική εµπειρία µέσω mobile συσκευών. Η PayPal, λάνσαρε το φθινόπωρο νέα mobile εφαρµογή για γρήγορες και απλές αγορές µέσω smartphones και tablets.

Ο Διευθύνων Σύµβουλος της Atcom Κώστας Θεοτοκάς, δήλωσε: «Χάρη σε αυτή τη συµφωνία, πάνω από τετρακόσιες επιχειρήσεις που συνεργάζονται µε την Atcom µπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους µια νέα επιλογή πληρωµής - ασφαλή, γρήγορη και εύκολη - ενισχύοντας έτσι την επιχειρηµατική τους δραστηριότητα».

Από πλευράς PayPal, η Ganna Yevtushenko, ανέφερε: «Είµαστε πραγµατικά ενθουσιασµένοι για τη συνεργασία µας στην Ελλάδα µε την ATCOM, το νούµερο ένα Web Agency στην ελληνική αγορά. Πιστεύουµε ότι η καινοτοµία οδηγεί σε επιτυχία, ειδικά όσον αφορά τον κλάδο του ηλεκτρονικού εµπορίου». Οι ειδικές προσφορές της PayPal για τους συνεργάτες της Atcom θα είναι διαθέσιµες από το τέλος Νοεµβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC