Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Σε διαφήμιση της Samsung ο Messi

Με πρωταγωνιστή τον Lionel Messi, η πρόσφατη διαφήμιση της Samsung για τα GALAXY Note 3 και GALAXY Gear συνδυάζει την κλασική αφήγηση, με τη σύγχρονη τεχνολογία και μοναδικό ήχο και εικόνα.


Στόχος είναι η δημιουργία μίας κινηματογραφικής εμπειρίας που παρουσιάζει το πάθος του πρωταγωνιστή για το ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με τον κόσμο των δυνατοτήτων που ανοίγεται μέσω μιας εντελώς καινούριας mobile εμπειρίας.

Το διαφημιστικό μήνυμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του Youtube καναλιού της Samsung (http://www.youtube.com/samsungmobile), ενώ σας το επισυνάπτουμε και παρακάτω.

Το μέγεθος και η ποιότητα της οθόνης του GALAXY Note 3 προσφέρει ιδανική εμπειρία θέασης και πολλές επιλογές για multitasking, ενώ με το ιδιαίτερα βελτιωμένο S Pen διευκολύνει την καθημερινότητα του χρήστη. Όταν συνδυαστεί με το GALAXY Gear, το Galaxy Note 3 προσφέρει μία εντελώς καινούρια mobile εμπειρία.

Στη διαφήμιση με τίτλο «Messi’s Note» (“The Developer”), ο πρωταγωνιστής υποδύεται ένα μυστηριώδη άνθρωπο που φτάνει σε μία ερημωμένη πόλη με άγνωστες προθέσεις. Καθώς προχωρά στους άδειους δρόμους, κινεί την περιέργεια στους νέους της πόλης που αρχίζουν να τον ακολουθούν. Αφού προχωρά στα σοκάκια της πόλης, ο πρωταγωνιστής, παράλληλα, χρησιμοποιεί το GALAXY Note 3 και GALAXY Gear για την υλοποίηση ενός μυστικού σχεδίου.

Με τη χρήση φωνητικών εντολών στο GALAXY Gear, αγοράζει ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο και δίνει εντολή για την έναρξη των εργασιών, ενώ παρακολουθεί εγκαταλελειμμένα κτίρια να κατεδαφίζονται μέσω του GALAXY Note 3 που κρατά στο χέρι του. Στο μεταξύ, τα παιδιά που έχουν μαζευτεί κάνουν νόημα στους φίλους τους να έρθουν διότι συμβαίνει κάτι εκπληκτικό. Μέχρι να πλησιάσουν οι νέοι στο εργοτάξιο, αυτό έχει μεταμορφωθεί σε ένα εντυπωσιακό νέο γήπεδο. Στη μέση του γηπέδου τους περιμένει ο Lionel Messi, ο μυστηριώδης πρωταγωνιστής, ο οποίος τους προσκαλεί σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC