Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Η Oracle παρουσίασε τους νέους servers x86

Η Oracle παρουσίασε τους νέους servers x86 που βασίζονται στην τελευταία σειρά επεξεργαστών Intel® Xeon® E5-2600 v2.Τα νέα συστήματα Sun Server X4-2 και Sun Server X4-2L της Oracle πέτυχαν παγκόσμιο ρεκόρ με την εφαρμογή δοκιμής επιδόσεων SPECjEnterprise2010 για το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει επιτευχθεί με έναν server x86 με δύο sockets. Εκτελώντας Oracle WebLogic Server 12c και Oracle Database 12c σε Oracle Linux, το σύστημα Sun Server X4-2 πέτυχε 11.259 EjOps(1).

Τα νέα διαθέσιμα συστήματα Sun Server X4-2, Sun Server X4-2L και Sun Blade X4-2B της Oracle είναι ιδανικά για μια μεγάλη γκάμα κρίσιμων επιχειρηματικών φόρτων εργασίας, όπως βάσεις δεδομένων, middleware και εταιρικοί φόρτοι εργασίας σε περιβάλλοντα εικονικοποίησης, καθώς και για περιβάλλοντα συστοιχίας υπολογιστικών συστημάτων υψηλής πυκνότητας σε εταιρικά cloud.

Οι νέοι servers x86 καταδεικνύουν τη συνεχιζόμενη στρατηγική της Oracle για τη σχεδίαση κορυφαίων προϊόντων x86 που προορίζονται ειδικά για να αποτελέσουν το υπόβαθρο για λογισμικό της Oracle, τόσο σε αυτόνομα συστήματα, όσο και σε ενοποιημένα συστήματα Oracle Engineered Systems.

Ο Ali Alasti, Senior Vice President, Hardware Development, Oracle, δήλωσε: «Οι servers x86 της Oracle σχεδιάζονται και βελτιστοποιούνται σε κάθε σημείο του υλικού εξοπλισμού και του firmware έτσι ώστε να είναι τα πιο αξιόπιστα συστήματα με τη μέγιστη απόδοση για την εκτέλεση λογισμικού της Oracle. Χάρη στις ενσωματωμένες δυνατότητες για πλήρη διαχείριση και εικονικοποίηση, οι νέοι servers x86 της Oracle είναι ιδανικοί για μια μεγάλη γκάμα εταιρικών εφαρμογών ως αυτόνομοι servers, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν τα βασικά στοιχεία με τα οποία δομούνται πολλά ενοποιημένα συστήματα Oracle Engineered Systems.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC