Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Nέο πρόγραμμα ανάπτυξης startup επιχειρήσεων από τη Metavallon

Έχεις μια σπουδαία ιδέα και θέλεις να τη δεις να γίνεται πραγματικότητα; Έχεις ίσως κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για να δημιουργήσεις ένα προϊόν ή υπηρεσία που θα προσθέσει αξία στις ζωές όλων μας; Επιθυμείς να δημιουργήσεις μία επιχείρηση που θα προσφέρει στην ανάπτυξη της χώρας και στην παγκόσμια αγορά;H απάντηση βρίσκεται στο μοναδικό πρόγραμμα επιχειρείν της κοινωνικής εταιρείας Metavallon.

Τρεις νέοι άξονες υποστήριξης startups

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 2 ετών, το αρχικό πρόγραμμα Startup Series εξελίσσεται σε μία σειρά μοναδική για την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως! Επενδύσαμε στην εμπειρία που έχουμε αποκομίσει μέχρι τώρα και αναβαθμίζουμε σημαντικά τις δράσεις μας που στη νέα τους μορφή διαθέτουν 3 ξεχωριστούς και ανεξάρτητους μεταξύ τους άξονες ανάπτυξης επιχειρήσεων.

To Lab αποτελεί έναν μοναδικό πρακτικό οδηγό που θέτει τις βάσεις για την μεταμόρφωση μιας ιδέας σε επιχείρηση. Φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιείται μέσω της νέας ειδικά σχεδιασμένης e-venturing διαδικτυακής πλατφόρμας της Metavallon. Έχει διάρκεια 2 μηνών και προσφέρει επιμόρφωση των εν δυνάμει επιχειρηματιών σε 8 καίριους τομείς σχετικά με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων. Επιλεγμένες ομάδες που θα συμμετέχουν, θα λαμβάνουν επιπλέον κάθε εβδομάδα περαιτέρω καθοδήγηση από ειδικούς κατά τη διάρκεια της σειράς εργαστηρίων “Breakthrough”, ειδικά σχεδιασμένης και στοχευμένης σε startup εταιρείες. Οι ικανότεροι δε από τους συμμετέχοντες θα προσκληθούν να απογειώσουν τις προσπάθειές τους κατά το διάρκειας 6 μηνών πρόγραμμα επιτάχυνσης της Metavallon, το Accelerator. Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους όσους έχουν μια ιδέα ή ήδη χτίζουν ένα προϊόν και θέλουν να το μετατρέψουν σε επιχείριση, ανεξαρτήτου ηλικίας και γεωγραφικής θέσης.

Κατά το Accelerator oι επιλεγμένοι συμμετέχοντες, οι Fellows της Metavallon, καθοδηγούνται στο να δημιουργήσουν υψηλής αξίας startup επιχειρήσεις με δυναμική ταχύτατης ανάπτυξης. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εξειδικευμένα επιμορφωτικά εργαστήρια, παροχή συμβουλών από το παγκόσμιο δίκτυων μεντόρων που διατηρεί η Metavallon, ειδικές καθοδηγητικές συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο, και άμεση σύνδεση με πηγές χρηματοδότησης επιχειρήσεων πρώιμου σταδίου. Το πρόγραμμα κλείνει με το επιχειρηματικό ταξίδι ενός μήνα στo San Francisco και τη Silicon Valley, μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη και πλούσια γνωστική εμπειρία για τους ιδρυτές των startup εταιριών. Σε ποιους απευθύνεται: Σε startups που έχουν κάνει κάποια βασικά βήματα και επιθυμούν πραγματικά να μάθουν τις πρακτικές γρήγορης ανάπτυξης.

Το Hub αποτελεί τον πυρήνα επιχειρείν της Metavallon. Ένας δυναμικό περιβάλλον όπου startup επιχειρήσεις βρίσκουν την απαραίτητη υποστήριξη για την ανάπτυξή τους κατά την πιο κρίσιμη περίοδο της ζωής τους, τα πρώτα 2 χρόνια. Το Hub παρέχει χώρο εργασίας και συσκέψεων, επαγγελματικές υπηρεσίες, πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο μεντόρων και ειδικών για συνεχή καθοδήγηση, χώρο εκδηλώσεων, καθώς μία σειρά από αποκλειστικές συναντήσεις και ευρείας εμβέλειας διοργανώσεις. Aπευθύνεται σε νεοφυείς startup εταιρείες που έχουν παγκόσμιο προσανατολισμό και έκδηλη δυναμική.

Οι αιτήσεις για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων από τη Metavallon, το The Lab, ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC