Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Συμφωνία συνεργασίας Οktabit– Fujitsu Technology Solutions

Σε σημαντική συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ με την εταιρία Fujitsu Technology Solutions με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση των επαγγελματικών σαρωτών της Fujitsu στην ελληνική αγορά.
Η συμφωνία για τη διανομή των συγκεκριμένων λύσεων της Fujitsu εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Oktabit να ενισχύει το προϊοντικό της πορτφόλιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λαμβάνοντας υπόψη την ηγετική θέση της Fujitsu στην παγκόσμια αγορά των καινοτόμων & προηγμένων τεχνολογικά εταιριών.

«H Oktabit στα 21 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά Πληροφορικής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της και με τη νέα συνεργασία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Η Fujitsu παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις σάρωσης όπως η Διαχείριση Παραστατικών, Διαχείριση Επιταγών, Διαχείριση Ερωτηματολογίων κλπ. Με τις παρεχόμενες ολοκληρωμένες λύσεις, της Fujitsu δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιταχύνουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες , να προσφέρουν αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση ενώ παράλληλα πετυχαίνουν σημαντική μείωση του κόστους» τόνισε η κα Δέσποινα Φιλιππάτου, Εμπορική Διευθύντρια της Oktabit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC