Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Intralot: Βραβεύτηκε ως "True leader"

Ο Όμιλος INTRALOT, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε με το τιμητικό βραβείο "True Leader" από τον Όμιλο ICAP για τα θετικά οικονομικά αποτελέσματά του 2012, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα του, καθώς επίσης και την εταιρική στρατηγική Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Το βραβείο απονεμήθηκε στην INTRALOT κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα παρουσία αξιωματούχων, εξεχουσών προσωπικοτήτων και μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.

O κ. Ηλίας Αθανασίου, Group Strategic Planning Director της INTRALOT, δήλωσε: "Αυτό το βραβείο τιμά την INTRALOT και την επιβραβεύει για τη συνέπεια που επιδεικνύει στην υλοποίηση μίας στρατηγικής που έχει ως στόχο την επιχειρηματική αριστεία και την εξωστρέφεια. Χάρη στις σημαντικές επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με δραστηριότητα και στις 5 ηπείρους. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας διεθνώς και να εξάγουμε την καινοτομία μας σε όλον τον κόσμο."

Τα αντικειμενικά, δημοσιευμένα και μετρήσιμα κριτήρια που έθεσε ο όμιλος ICAP για την επιλογή των 35 εταιρειών και 8 ομίλων που περιλαμβάνονται στη λίστα των "True Leader 2012" μετά την αξιολόγηση συνολικά 20.500 εταιρειών και ομίλων στην Ελλάδα είναι η κερδοφορία, η εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, η κατάταξη της ICAP (βάση του EBITDA) και η Πιστοληπτική Αξιολόγηση της ICAP.

O Όμιλος ICAP έχει εγκριθεί από την 'European Securities and Markets Authority – ESMA', αρμόδια Ευρωπαϊκή εποπτική αρχή για τα CRAs και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως "Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας" ("Credit Rating Agency" - CRA). Επίσης, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ) στα πλαίσια εφαρμογής των Οδηγιών της Βασιλείας ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC