Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Όλοι οι επαγγελματίες συναντιώνται στο giaola.gr

Στον αέρα βρίσκεται η διαδικτυακή πλατφόρμα giaola.gr η οποία αλλάζει τον τρόπο που προσφέρονται μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες. Στόχος της να φέρει σε άμεση επικοινωνία επαγγελματίες που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες με πελάτες που αναζητούν τις υπηρεσίες τους.
Ειδικότερα, κάθε επαγγελματίας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του προσωποποιημένη σελίδα εντός του giaola.gr, η οποία περιλαμβάνει: φωτογραφία και ένα σύντομο βιογραφικό, gallery με φωτογραφίες από έργα του, βαθμολογίες, αξιολογήσεις και συστάσεις από χρήστες που έχουν λάβει τις υπηρεσίες τους, ειδικές προσφορές υπηρεσιών

Μέσω επίσης της πλατφόρμας υπάρχει δυνατότητα για τους χρήστες να καταθέσουν δικό τους αίτημα αναζήτησης υπηρεσίας, έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να απαντούν καταθέτοντας προσφορά στο συγκεκριμένο ζητούμενο.

To giaola.gr είναι μια 100% ελληνική προσπάθεια, που απαντάει σε δυο μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την πατρίδα μας: την ανεργία και – ταυτόχρονα – τη δυσκολία στην εύρεση, προγραμματισμό και αξιολόγηση υπηρεσιών καθημερινής ανάγκης.

Ο ιδρυτής και Managing Director Δρ. Θάνος Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επεσήμανε ότι «Το giaola.gr φέρνει στον Έλληνα, είτε επαγγελματία, είτε καταναλωτή, 3 πράγματα: εμπεριστατωμένη επιλογή, αποτελεσματική αξιολόγηση και ευκολία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC