Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Ericsson Application Awards 2014 - Διαθέτετε μια αξιόλογη εφαρμογή; Δηλώστε συμμετοχή!

Η Ericsson ανακοινώνει τη διεξαγωγή των Ericsson Application Awards για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος είναι φοιτητές και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο που θα υποβάλουν εφαρμογές για Android και IOS.
Ο διαγωνισμός θα δώσει στις νικήτριες ομάδες την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στην βιομηχανία των εφαρμογών, προσδίδοντάς τους παράλληλα αναγνωρισιμότητα και δημιουργώντας επαφές στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες: η πρώτη αφορά τους φοιτητές και η δεύτερη μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με λιγότερους από 100 υπαλλήλους.

Το θέμα του διαγωνισμού για το 2014 είναι Εφαρμογές για την Επαγγελματική Ζωή, προς υποστήριξη του οράματος της Ericsson για μια Δικτυωμένη Κοινωνία στην οποία – χάρη στο συνδυασμό των κινητών συσκευών, της ευρυζωνικότητας, της τεχνολογίας νέφους, των εφαρμογών και των νέων υπηρεσιών – τα πάντα θα είναι συνδεδεμένα. Πώς μπορούν οι εφαρμογές να μας βοηθήσουν στην καθημερινή επαγγελματική ζωή, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον; Πώς θα συμβάλουμε στο να καταστεί η επόμενη γενιά της επαγγελματικής ζωής ένα πλαίσιο στο οποίο οι άνθρωποι θα έχουν περισσότερες δυνατότητες να καινοτομούν, να συνεργάζονται και να εξισορροπούν την ζωή εκτός εργασιακού περιβάλλοντος;

Στην Διαδικτυωμένη Κοινωνία, η Ericsson είναι ο κύριος υποστηρικτής της τεχνολογίας για το κοινό καλό και ενθαρρύνει την καινοτομία που συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της αειφορίας. Το βραβείο Technology for Good των Ericsson Application Awards 2014 θα αναγνωρίσει ένα σημαντικό επίτευγμα σε αυτό τον τομέα.

Νικήτρια της κατηγορίας φοιτητών στα βραβεία του 2013 ήταν η πορτογαλική GreenSpark, η οποία προσέφερε μια λύση ενεργειακής απόδοσης με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια. Η TboxApps από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν η νικήτρια στην κατηγορία των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή τους βασίστηκε σε υπάρχοντα πρότυπα χρήσης, προκειμένου να εξασφαλίζει την πρόσβαση σε λειτουργίες άμεσων μηνυμάτων για γρήγορη λήψη βοήθειας.

Στο διαγωνισμό του 2013 έλαβαν μέρος 192 ομάδες από 52 χώρες, ξεπερνώντας τις 143 του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC