Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Εκπτώσεις για να «Βγάλεις το Άχτι σου» τον Νοέμβριο στα Καταστήματα Κωτσόβολος

Η νέα περίοδος των εκπτώσεων από 1η έως 9η Νοεμβρίου φέρνει ξανά στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος πολύ χαμηλές τιμές για… «Να Βγάλεις το Άχτι σου».Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών με μια επίθεση κατά των τιμών προσφέρει για αυτό το διάστημα πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου σε χιλιάδες προϊόντα αξίας άνω των € 199, η Κωτσόβολος θα προσφέρει 40 δόσεις και τους τόκους χάρισμα και παράλληλα 24 δόσεις και τους τόκους χάρισμα για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, computing και multimedia.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές ευκαιρίες για τις οποίες πρέπει να επισκεφθεί κανείς ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το www.kotsovolos.gr είναι οι εξής:

-Τηλεόραση 32΄΄΄, LED, 100HZ από € 255 μόνο €199
-Laptop Lenovo, με επεξεργαστή i7 και μνήμη 4GB από € 699 μόνο €599
-Κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με υποδοχή δύο καρτών (dual sim) από € 69,90 μόνο €49
-Τablet 7’’ από € 109 μόνο €77
-PS3 από € 209 μόνο €169
-Τηλεόραση LED SONY 40’’, από € 449 μόνο €379
-Πλυντήριο AEG 8kg από € 599 μόνο €359
-Κλιματιστικό inverter 9.000 btu από € 479 μόνο €349

Μαζί με τις χαμηλότερες τιμές οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν, όπως πάντα, την εξαιρετική εξυπηρέτηση αλλά και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πελατών από το Support 360°.

Με την ευκαιρία της νέας περιόδου εκπτώσεων του Νοεμβρίου ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε μια νέα περίοδο εκπτώσεων μέσα στο φθινόπωρο, που όχι μόνο θα αναζωογονήσει την εμπορική κίνηση αλλά και θα ωφελήσει τους καταναλωτές. Για εμάς είναι επίσης μια περίοδος μέσα στην οποία μπορούμε, για ακόμη μια φορά, να αποδείξουμε ότι είμαστε Πάντα Δίπλα στους καταναλωτές για να τους βοηθήσουμε να έχουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC