Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Συνεργασία Microsoft με Delta Airlines

Περισσότεροι από 19.000 αεροσυνοδοί της Delta Air Lines (NYSE: DAL) άρχισαν να χρησιμοποιούν τις νέες φορητές συσκευές Windows Phone 8 προκειμένου να διευκολύνουν τις αγορές κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Η Delta συνεχίζει τις επενδύσεις της στην τεχνολογική καινοτομία για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.«19.000 επαγγελματίες της Delta είναι εκεί για την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας και ο εξοπλισμός τους με καινοτόμες λύσεις σημαίνει ότι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας κατά τη διάρκεια των πτήσεων», δήλωσε ο Joanne Smith, senior vice president - In-Flight Service. «Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος επένδυσης στην τεχνολογία για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.»

Οι Windows Phone 8 συσκευές, Nokia Lumia 820, επιτρέπουν στους αεροσυνοδούς της Delta τα ακόλουθα:

-Η επεξεργασία των πιστωτικών καρτών στις αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης θα γίνεται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης στις δημοφιλείς θέσεις Economy Comfort-Seating της Delta. Οι αναβαθμίσεις στις Economy Comfort Seating θέσεις θα ξεκινήσουν στις υπερηπειρωτικές και διεθνείς πτήσεις πριν προσφερθούν από όλο το σύστημα της Delta.
-Βολικές αποδείξεις οι οποίες μπορούν να αποσταλούν με email στους πελάτες.
-Δυνατότητα χρήσης από τους πελάτες pre-paid πιστωτικών καρτών για αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης.
-Ταχύτεροι χρόνοι επεξεργασίας συναλλαγών.
-Στο εγγύς μέλλον, θα υπάρχει δυνατότητα να διαβάζει η συσκευή κουπόνια όπως εμφανίζονται στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη.
-Αποτελεσματικότερη υπηρεσία αποκατάστασης.

Στις 26 Αυγούστου οι αεροσυνοδοί των πτήσεων της Delta ξεκίνησαν τη χρήση των συσκευών.

Στο μέλλον, η Delta προσβλέπει στη δημιουργία μίας ακόμα πιο εξατομικευμένης υπηρεσίας δίνοντας στους αεροσυνοδούς συγκεκριμένα προσωπικά χαρακτηριστικά των πελατών για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η συγκεκριμένη λύση δημιουργήθηκε από τη Microsoft, την Avanade και την AT&T μετά από μήνες ανάπτυξης και συνεργασίας με τους αεροσυνοδούς. Οι συσκευές Windows Phone 8 θα συμπεριλαμβάνουν μια ειδική εμπειρία πελάτη Delta, η οποία αναπτύχθηκε από την Avanade στο Microsoft Dynamics για φορητή πλατφόρμα λιανικής στα σημεία πώλησης και θα λειτουργεί μέσω Wi-Fi και το 4G δίκτυο της AT&T LTE. Η συμφωνία περιλαμβάνει σχέδια για την επέκταση της λύσης για τα επόμενα 3 χρόνια με τις νεότερες συσκευές της Nokia.

Η νέα φορητή συσκευή είναι η πιο πρόσφατη επένδυση της Delta στην τεχνολογία για πελάτες και υπαλλήλους. Το προηγούμενο έτος η εταιρεία είχε δημιουργήσει την εφαρμογή Fly Delta για iPad, λάνσαρε τη νέα ιστοσελίδα delta.com το Δεκέμβριο του 2012 και ανανέωσε τα σημεία εξυπηρέτησης τον Σεπτέμβριο του 2012. Η Delta προσφέρει επίσης τη δημοφιλή εφαρμογή Fly Delta της σε iPhone, Windows Phone, Android & Blackberry κινητές συσκευές και σήμερα προσφέρει Wi-Fi σε περισσότερα από 800 αεροσκάφη.

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC