Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Η LG εμπλουτίζει τη σειρά προϊόντων τεχνολογίας IPS 21:9 Ultrawide

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο, θα παρουσιάσει το IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC (μοντέλο V960), προσθέτοντας στη γκάμα των προϊόντων της μία ακόμη ευρεία οθόνη με κινηματογραφικές αναλογίες και διεκδικώντας μερίδιο σε ένα καινούριο πεδίο της αγοράς PC. Στην IFA η LG θα παρουσιάσει επίσης και τις καινούργιες οθόνες 29EA73, 29EB73 και 29MA73.Η ολοκληρωμένη σειρά οθονών IPS 21:9 UltraWide προσφέρει πλέον στον καταναλωτή επιλογές που του επιτρέπουν να πραγματοποιεί εύκολα πολλές ταυτόχρονες εργασίες (multitasking), ενώ τον βοηθούν να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο τα παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές ψυχαγωγίας.

«Πριν από ένα χρόνο περίπου η LG παρουσίασε την πρώτη οθόνη στον κόσμο με αναλογία διαστάσεων 21:9. Από τότε μέχρι σήμερα, το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη νέα αυτή κατηγορία monitor καταγράφει τεράστια αύξηση,» δηλώνει ο κ. Hyoung-sei Park, Επικεφαλής του τμήματος IT business, LG Electronics. «Tο IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την ηγετική θέση της LG στη σχετικά νέα και αναπτυσσόμενη κατηγορία των προϊόντων UltraWide».

Tο IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC είναι ένας προηγμένος επιτραπέζιος υπολογιστής με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι οθόνες 21:9. Tο μοντέλο V960 με Windows 8, έρχεται εξοπλισμένο με τη GPU GeForce GT 640M της NVIDIAγια ταχύτερη επεξεργασία γραφικών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους gamers, αλλά και για όσους χρειάζονται ισχυρές επιδόσεις γραφικών υψηλής ποιότητας.

Με διαγώνιο 29 ιντσών, το AIO PC της LG υποστηρίζει λειτουργία picture-in-picture (PIP), επιτρέποντας στο χρήστη να σερφάρει στο internet τη στιγμή που παρακολουθεί κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Επίσης, το ΑΙΟ PC συνοδεύεται από πληκτρολόγιο και ποντίκι, ώστε ο χρήστης να μπορεί να απολαύσει τον καινούριο του υπολογιστή αμέσως μόλις τον βγάλει από το κουτί.

Tο μοντέλο 29MA73 έρχεται εξοπλισμένο όχι μόνο με δέκτη TV αλλά και με τη λειτουργία Extra View, η οποία αφήνει ένα μέρος της οθόνης να χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε σελίδες με πληροφορίες για το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή άλλες εφαρμογές, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία IPTV. Επιπλέον, το νέο μοντέλο 29EB73 συνοδεύεται από μια εργονομική βάση, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί στο κατάλληλο ύψος, ώστε να μειώνεται η καταπόνηση από ενδεχόμενη ακατάλληλη στάση του σώματος του χρήστη.

Η σειρά IPS 21:9 UltraWidePC 29-ιντσών της LG κάνει πιο εύκολο το multitasking, καθώς οι μεγάλες διαστάσεις των monitors επιτρέπουν την προβολή περισσότερων πληροφοριών στην ίδια οθόνη. Καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη, τα εξαιρετικά αυτά monitors αξιοποιούν τις λειτουργίες 4-Screen Split και Dual Link-up, ώστε να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών.

Οι προηγμένες αυτές συσκευές είναι, επίσης, ιδανικές για τους gamers και τους φανατικούς των κινηματογραφικών ταινιών, αφού η αναλογία 21:9 καθιστά την εμπειρία θέασης ακόμη πιο συναρπαστική. Η σειρά IPS 21:9 UltraWide είναι συμβατή με Mac, ενώ χάρη στις θύρες Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI και Display Port, μετατρέπει το PC σ’ ένα ολοκληρωμένο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας, το οποίο μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο από μια σειρά διαφορετικών συσκευών.

Η εκπληκτική ποιότητα της εικόνας των monitors LG IPS έχει αναγνωριστεί μ’ ένα μεγάλο αριθμό πιστοποιήσεων και βραβείων, όπως το γερμανικό Plus X Award. Η τεχνολογία LG IPS εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα, εξαιρετικά μεγάλη γωνία θέασης και φυσική απεικόνιση, η οποία ελαχιστοποιεί την κούραση των ματιών.

Η βραβευμένη σειρά προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας της LG, όπως τα τελευταία Ultra PCs και Tab-Book, θα παρουσιάζονται στην αίθουσα 11.2 των εκθεσιακών χώρων της IFA 2013 στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC