Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Η Ericsson ηγείται στα δίκτυα LTE σύμφωνα με την Gartner

Η Ericsson αναδείχτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ηγέτης στα δίκτυα LTE, σύμφωνα με τη φετινή έκθεση LTE Magic Quadrant της Gartner Inc. Η Gartner, κορυφαία συμβουλευτική και IT εταιρεία παγκοσμίως, αξιολόγησε end-to-end προμηθευτές εξοπλισμού LTE (radio&core) με βάση την ικανότητα εκτέλεσης και την ανταγωνιστικότητα στις υπηρεσίες LTE.


Η Ericsson παρέχει ετερογενείς λύσεις δικτύων με ενσωμάτωση Wi-Fi για μικρές κυψέλες, μια παροχή LTE end-to-end με μεγάλο αποτύπωμα,WCDMA και CDMA, σε συνδυασμό με επαγγελματικές υπηρεσίες.

Ο Thomas Norén, Vice President και Head of Product Area Radio της Ericsson δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που για  ακόμη μια χρονιά η Gartner μας αναγνώρισε ως ηγέτη στην  έκθεση LTE Magic Quadrant. Πιστεύουμε ότι αυτό επιβεβαιώνει και άλλες ανεξάρτητες μετρήσεις και κορυφαίες εκθέσεις στις οποίες η Ericsson έχει την καλύτερη απόδοση δικτύων στον κλάδο. Είμαστε, επίσης, η μόνη εταιρία που προσφέρει ήδη τη σειρά προϊόντων Antenna Integrated Radio, τα οποία ανταποκρίνονται με υψηλότερες ταχύτητες και φέρνουν επιπλέον εύρος ραδιοκάλυψης.

Έτσι, επιτρέπουν στους παρόχους να προσφέρουν υψηλότερες ταχύτητες και να χειρίζονται πιο αποτελεσματικά το κόστος της κυκλοφορίας των δεδομένων. Η Ericsson θα συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο στον τομέα των υπηρεσιών. Για παράδειγμα, είμαστε ο μεγαλύτερος προμηθευτής VoLTE και LTE Broadcast».

H Ericsson είναι παρούσα σε αγορές με αυξημένη κίνηση, καθώς και ανάμεσα στους κορυφαίους 10 παρόχους LTE σύμφωνα με τον αριθμό των συνδρομητών LTE τον μήνα Μάιο, ενώ τροφοδοτεί 9 από τους 10 διαχειριστές LTE δικτύων.

Η Ericsson είναι ο κύριος χειριστής των ανοικτών προτύπων και έχει την πιο σημαντική επίδραση στις LTE προδιαγραφές μέχρι σήμερα. Η εταιρία αναμένεται να κατέχει το 25% όλων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το LTE, καθιστώντας την τον μεγαλύτερο κάτοχο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κλάδο. Η Ericsson είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας στην διαχείριση των υπηρεσιών και τη διαχείριση των δικτύων που εξυπηρετούν πάνω από 800 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC