Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Το Cirque du Soleil επιστρέφει στην Ελλάδα με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΤΕ

Με την υποστήριξη του ΟΤΕ, το Cirque du Soleil έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, με τη συναρπαστική υπερπαραγωγή Dralion. Ο ΟΤΕ ως Μεγάλος Χορηγός του Cirque du Soleil, έχει εξασφαλίσει το μοναδικό προνόμιο μιας αποκλειστικής παράστασης στις 31 Οκτωβρίου 2013, με έκπτωση 30%1 μόνο για τους πελάτες του, σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων.Το νέο ραντεβού του Cirque du Soleil με το ελληνικό κοινό το 2013, έχει οριστεί για την περίοδο 29 Οκτωβρίου έως και 3 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με διοργανώτρια και φέτος την εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ.

Mε την παράσταση Dralion, που φέτος κλείνει τα 14 της χρόνια, το Cirque du Soleil παρουσιάζει ακόμη ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας. Αντλώντας έμπνευση από την ανατολίτικη φιλοσοφία και τη συνεχή αναζήτησή της για ισορροπία μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης, το Dralion αποτελεί μία φαντασμαγορική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Στο Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου) η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με άλλες σκηνικές τέχνες, με την ποίηση του θεάτρου, τη μουσική, το χορό, την όπερα, την τέχνη των κλόουν και την ακροβασία.

Εδώ και 28 χρόνια, το μοναδικό, αυτό, καλλιτεχνικό σχήμα εντυπωσιάζει το κοινό του με παραγωγές όπως το Dralion, που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 7 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC