Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

To LTE Broadcast της Ericsson βραβεύεται

Η Ericsson  κέρδισε το Connected TV Award για τo LTE Broadcast solution της στην κατηγορία «Εξαιρετική Τεχνολογική Καινοτομία».


Το καινούργιο LTE Broadcast solution της Ericsson, ανταποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για TV Anywhere υπηρεσίες, επιτρέπει στους παρόχους και στους media εταίρους τους να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με εγγυημένη ποιότητα και οικονομικά αποδοτική παράδοση μέσω LTE, οι οποίες θα φέρουν και νέες πηγές εσόδων.

Τα Connected TV Βραβεία, τα οποία ξεκίνησαν το 2011, ενισχύοντας και τις δύο υπηρεσίες και ενεργοποιώντας τες τεχνολογικά, αναγνωρίζουν την υπηρεσιακή και τεχνολογική καινοτομία, τον αντίκτυπο στην αγορά καθώς και τις ηγετικής σκέψης επιχειρήσεις στην Connected TV αγορά.

«Το Βραβείο αυτό της εξαιρετικής τεχνολογικής καινοτομίας αναγνωρίζει τη μοναδική θέση της Ericsson να παραδίδει LTE Broadcast. Είμαστε η μόνη εταιρεία η οποία μπορεί να συνδυάσει τη διορατικότητα στις συνήθειες των καταναλωτών, την πολυετή εμπειρία στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τα 20 χρόνια τεχνολογικής ηγεσίας στη συμπίεση video και η μόνη εταιρεία που βοηθάει τους παρόχους να μεγιστοποιήσουν την ευκαιρία για περισσότερα έσοδα που αντιπροσωπεύει αυτή η ραγδαία εξέλιξη της κατανάλωσης media», λέει ο Ove Anebygd, Vice President και Head of TV της Ericsson.

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη λύση παγκοσμίως για τη μετάδοση video μέσω LTE δικτύων, με την Ericsson να δίνει στους παρόχους τη δυνατότητα για σταθερή ποιότητα υπηρεσιών, ακόμα και σε ασφυκτικά πολυσύχναστες περιοχές, όπως στάδια και κέντρα πόλεων. Η λύση αυτή που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Mobile World Congress 2013, ενώνει τρία νέα πρότυπα τεχνολογίας:

Το HEVC (High Efficiency Video Coding) – υπόσχεται μεταφορά περιεχομένου του βίντεο με το μισό bandwidth σε σύγκριση με το MPEG-4 AVC.

Το MPEG DASH (Dynamic Adaptive Streaming over HTTP (DASH) – απλοποιεί και προσαρμόζει με δυναμικό τρόπο την αναπαραγωγή βίντεο, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και άνοιγμα ευκαιριών για δημιουργία εσόδων.

Το eMBMS (Evolved Multimedia Broadcast Multicast Service) – ένα 3GPP πρότυπο που επιτρέπει στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας να προσφέρουν δυναμικά broadcast /multicast υπηρεσίες σε περιπτώσεις όπου η εντατική κατανάλωση δημοφιλούς περιεχομένου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, μειώνοντας έτσι τις τριβές και το κόστος της υπηρεσίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC