Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Δωρεάν Mobile Internet προσφέρει η COSMOTE και αυτό το καλοκαίρι

Δωρεάν Mobile Internet προσφέρει η COSMOTE και αυτό το καλοκαίρι σε όλους τους συνδρομητές της για να σερφάρουν ξέγνοιαστα στις διακοπές τους από κινητό, tablet και laptop.
Η COSMOTE παρέχει δωρεάν 1,5GB Mobile Internet1 για 15 μέρες σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες & επαγγελματίες, που διαθέτουν προγράμματα φωνής Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητής & COSMOTE Internet On The Go.

Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά από 29 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, στέλνοντας δωρεάν SMS με τη λέξη SURF στο 1256.

Οι συνδρομητές που έχουν συσκευή που υποστηρίζει δίκτυο 4ης γενιάς και έχουν ενεργοποιήσει την πρόσβαση 4G, μπορούν να απολαύσουν έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet σε σχέση με 3G δίκτυα αλλά και υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα 4G δίκτυα2.

Για περισσότερες πληροφορίες www.cosmote.gr

1 Προϋποθέτει Πρόγραμμα ή πρόσθετο πακέτο με ενσωματωμένα MB. Ισχύει για χρήση Internet εντός Ελλάδας και όχι κατά την Περιαγωγή στο εξωτερικό. Σε συνδρομητές Συμβολαίου με υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν χρήση για 15 μέρες.

2 Βάσει των δημοσιευμένων στοιχείων πληθυσμιακής κάλυψης 4G στα επίσημα sites των παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Η χρήση 4G προϋποθέτει συσκευή 4G και ενεργοποιημένη πρόσβαση 4G.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC