Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Η LG επεκτείνει τη σειρά αξεσουάρ για smartphone με τη νέα θήκη QuickWindow

Η LG Electronics (LG), ταυτόχρονα με το κορυφαίο και πολυαναμενόμενο smartphone LG G2, πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά από θήκες υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη συσκευή.


Η QuickWindowTM, μια νέα εντυπωσιακή θήκη, αποτελεί την τελευταία προσθήκη της LG στη σειρά των premium αξεσουάρ για smartphones. Εκτός από θήκες, η σειρά περιλαμβάνει επίσης ακουστικά και φορητούς φορτιστές.

Ένα μικρό άνοιγμα ή “παράθυρο” στο κάλυμμα της θήκης QuickWindowTM επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει διάφορες πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού, χωρίς να πρέπει να ανοίξει τη θήκη. Με μια απαλή κίνηση του δακτύλου (swipe), το QuickWindowTM UX εμφανίζεται στο παράθυρο της θήκης, ώστε ο χρήστης να μπορεί να βλέπει το περιεχόμενο της οθόνης ενώ βρίσκεται σε κίνηση. Μέσα από το κάλυμμα της θήκης QuickWindowTM μπορούμε να δούμε τις ενδείξεις του ρολογιού, την πρόβλεψη για τον καιρό, το ξυπνητήρι, το music player, λεπτομέρειες για τις εισερχόμενες κλήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα.

«Το τελευταίο premium αξεσουάρ της LG είναι μια κομψή θήκη η οποία προσφέρει πρακτικές λύσεις στο χρήστη και ταυτόχρονα προστατεύει το smartphone, το οποίο για πολλούς καταναλωτές αποτελεί μια σημαντική επένδυση,» δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, President & CEO, LG Electronics Mobile Communications Company. «Οι σχεδιαστές των smartphone της εταιρείας μας έχουν στο μυαλό τους ποιος τύπος θήκης ταιριάζει καλύτερα με τη συσκευή που έχουν σχεδιάσει. Έτσι, είναι λογικό οι σχεδιαστές της LG να θέλουν να μοιραστούν με τους καταναλωτές το όραμά τους για το τέλειο αξεσουάρ.»

Η θήκη QuickWindowTM για το LG G2 θα είναι διαθέσιμη σε επτά διαφορετικά χρώματα: μαύρο, λευκό, ροζ, μωβ, μπλε, ανοικτό πράσινο και κίτρινο. Η διάθεση της αναμένεται να ξεκινήσει ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου LG G2.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC