Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Caremarket.gr: Περισσότεροι από 2.950 πελάτες και 4.300 παραγγελίες σε πέντε μήνες

Περισσότερες από 4.300 παραγγελίες διεκπεραίωσε τους πέντε πρώτους μήνες λειτουργίας του το Caremarket.gr, το πρωτοποριακό διαδικτυακό κατάστημα της Μαρινόπουλος ΑΕ, κερδίζοντας την προτίμηση 2.950 και πλέον πελατών του.


Τη μεγάλη απήχηση του on line καταστήματος καταδεικνύουν και οι 17.000 εγγεγραμμένοι χρήστες στη σελίδα του Caremarket.gr. Η σελίδα του καταστήματος έχει περισσότερες από 80.000 επισκέψεις το μήνα με μέσο χρόνο παραμονής 10 λεπτά, καθώς και περισσότερους από 40.000 unique visitors το μήνα, αποδεικνύοντας ότι το Caremarket.gr έχει εισέλθει δυναμικά στην αγοραστική ζωή των καταναλωτών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση παραγγελία των χρηστών ξεπερνά τα 130 ευρώ, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι οι καταναλωτές επιλέγουν το online σούπερ μάρκετ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Επιπλέον, τα impressions του site ξεπερνούν τις 700.000 σελίδες ανά μήνα, με μέσο όρο 9 σελίδες ανά επίσκεψη.

Το πρωτοποριακό διαδικτυακό κατάστημα προσφέρει μια διαφορετική αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους απλά και οικονομικά με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Με 24ωρη λειτουργία, 11.000 κωδικούς προϊόντων, χαμηλές τιμές και καθημερινές προσφορές, το Caremarket.gr επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους ευχάριστα

και ξεκούραστα σε όποιο σημείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και να βρίσκονται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τέλος, εκπαιδευμένοι υπάλληλοι διαλέγουν τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα, τοποθετώντας τα με προσοχή σε ειδικές συσκευασίες, και μεταφέροντας τα σε ειδικά φορτηγά ψυγεία, που διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων.

Δεδομένης της μεταστροφής του καταναλωτικού κοινού προς τις αγορές μέσω διαδικτύου, οι οποίες συνεπάγονται εξοικονόμηση χρόνου, ευελιξία και ταχύτητα, το Caremarket.gr έχει αποκτήσει ήδη τους δικούς του αφοσιωμένους καταναλωτές, αποτελώντας το πιο σύγχρονο και καινοτόμο ελληνικό σούπερ μάρκετ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC