Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Όχι στα μετρητά λένε οι Ευρωπαίοι

Νέα έρευνα της MasterCard αποκαλύπτει πως οι Ευρωπαίοι θέλουν να απολαμβάνουν τις διακοπές απελευθερωμένοι από το άγχος των μετρητών.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ευρωπαίοι επιθυμούν πολύ περισσότερο να έχουν την κάρτα μαζί τους στις διακοπές σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο: 91% των ερωτηθέντων κρατούν τις κάρτες τους ενώ βρίσκονται σε διακοπές, σε σύγκριση με ένα 60% οι οποίοι έχουν τις κάρτες τους ενόσω βρίσκονται στην πατρίδα τους και πάνω από τους μισούς ή το 53% των συμμετεχόντων θα ήθελαν να μπορούν πληρώνουν περισσότερο με την κάρτα τους όταν βρίσκονται σε διακοπές.

«Τα πλεονεκτήματα ενός κόσμου πέρα από τα μετρητά διαδίδονται ολοένα και περισσότερο. Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές αναγνωρίζουν πλέον τις ευκολίες και τα οφέλη που τους προσφέρουν οι ηλεκτρονικές πληρωμές και επιθυμούν, φυσικά, να τα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια των πολύτιμών διακοπών τους. Δεδομένων αυτών και καθώς η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, η MasterCard, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, καλωσορίζει στην Ελλάδα όλους τους διεθνείς επισκέπτες με την Cross Border διαφημιστική της καμπάνια, ενημερώνοντάς τους πως μέσω του διευρυμένου δικτύου αποδοχής της, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους σχεδόν παντού και για κάθε τους ανάγκη» δήλωσε η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα.

Όχι λένε οι Ευρωπαίοι στα μετρητά, ωστόσο, δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτή η έρευνα ισχύει για την Ελλάδα, όπου η κατάσταση σίγουρα είναι αρκετά διαφορετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC