Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

70ID, η νέα οικογένεια οθονών AOC

H AOC, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών Η/Υ παρουσιάζει τη φρέσκια και ανταγωνιστική σειρά 70ID, με περισσότερα από 20 διαφορετικά ultra-slim μοντέλα, σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης και πολυβραβευμένης σειράς 50ID. Διαθέσιμα σε ποικίλα μεγέθη, αναλύσεις και παραλλαγές εξοπλισμού, τα μοντέλα της νέας οικογένειας 70ID προσφέρουν τεχνολογίες οθόνης με ελκυστικό σχεδιασμό που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε χρήστη.


Η οθόνη e2270Swn 54,6εκ (21,5”) μέλος της νέας οικογένειας προϊόντων 70ID της AOC

Προσιτή τεχνολογία
Η σειρά Value της νέας οικογένειας προϊόντων 70ID της AOC στοχεύει στους επαγγελματίες και στους οικιακούς χρήστες που επιθυμούν επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς, αλλά απαιτούν λογική τιμή και κομψή σχεδίαση. Τα ευρείας οθόνης μοντέλα της 70ID προσφέρουν διαγωνίους 46,9 έως 68,6εκ (18,5 "έως 27"), και αναλύσεις από 1366 x 768 pixels (WXGA) έως 2560 x 1440 pixels (WQHD).

Επιπλέον όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν τελευταίας γενιάς LED οπίσθιου φωτισμού σε διαφορετικούς τύπους panels 16:09. Εκτός από τα ΤΝ panels που παρέχουν χρόνο απόκρισης 5ms και στατική αντίθεση 1000:1 (δυναμική αντίθεση: 20,000,000:1), θα υπάρχουν και entry level οθόνες IPS καθώς και ένα μοντέλο 68,6εκ που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης PLS.

Μεγάλη γκάμα
Η AOC έχει εφοδιάσει τα νέα μέλη της οικογένειας 70ID με διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Ανάλογα με το κάθε μοντέλο, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν ένα ευρύ φάσμα υποδοχών όπως DVI-D, HDMI και DisplayPort. Μοντέλα εξοπλισμένα με ηχεία ή/και υποδοχές για εξωτερικές συσκευές ήχου set-ups θα είναι επίσης διαθέσιμα. Επιπλέον κάποιες 70ID οθόνες θα διαθέτουν ολοκληρωμένο USB hub καθώς και εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως ρύθμιση του ύψους, κλίση, περιστροφή και pivot (κατακόρυφο) λειτουργίες για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Έξυπνα χαρακτηριστικά
Η νέα οικογένεια οθονών 70ID έρχεται εξοπλισμένη με έξυπνο λογισμικό που ενισχύει την εμπειρία του χρήστη, όπως το i-Menu που επιτρέπει την εύκολη αλλαγή ρυθμίσεων της οθόνης από το ποντίκι. Οι λειτουργίες e-saver και Eco mode βοηθούν στην περαιτέρω μείωση κατανάλωσης ενέργειας οικονομικών αυτών TFT οθονών και πληρούν τα απαιτητικά πιστοποιητικά αειφορίας, όπως το Energy Star 6, το TCO 6.0 και το EPEAT Silver / Gold. Οι ενεργειακά αποδοτικές οθόνες 70ID είναι φιλικές τόσο προς το περιβάλλον όσο το πορτοφόλι και διαθέτουν ένα ιδιαίτερο ανάγλυφο σχέδιο στο πίσω μέρος της οθόνης.

Μικρές τιμές
Τα πρώτα μοντέλα της οικογένειας 70ID είναι άμεσα διαθέσιμα στις παρακάτω ενδεικτικές τιμές λιανικής. Τα υπόλοιπα μοντέλα αναμένονται στην Ευρωπαϊκή αγορά τους επόμενους μήνες. Η AOC προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση με επιτόπου αντικατάσταση οθόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC