Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

To Skroutz μεγάλος χορηγός στο κορυφαίο πανευρωπαϊκό συνέδριο Πληροφορικής

To Skroutz είναι o μεγάλος χορηγός στο EuRuKo 2013 (European Ruby Conference), το κορυφαίο ετήσιο πανευρωπαϊκό συνέδριο πληροφορικής για τη γλώσσα προγραμματισμού Ruby.
Το φετινό EuRuKo σηματοδοτεί τα 20α γενέθλια της Ruby, φιλοξενώντας στην Ελλάδα τον εμπνευστή και δημιουργό της, τον Ιάπωνα Yukihiro “Matz” Matsumoto. Στις 28 και 29 Ιουνίου 2013, περισσότεροι από 600 προγραμματιστές από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στο θέατρο Badminton στην Αθήνα, για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του EuRuKo, η ομάδα του Skroutz επιμελήθηκε το concept της δημιουργικής ταυτότητας του EuRuKo 2013, την υλοποίηση του λογοτύπου και τμήματος της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Επιπλέον, μέλη της ομάδας του Skroutz ανήκουν στην οργανωτική επιτροπή του EuRuKo 2013 και στηρίζουν το έργο της κοινότητας σε όλη την πορεία.

Τις ημέρες του EuRuKo 2013 το Skroutz θα έχει παρουσία στο χώρο του συνεδρίου με δικό του booth, στο οποίο προγραμματιστές της εταιρείας θα βρίσκονται στη διάθεση των συνέδρων για να ανταλλάξουν γνώσεις, απόψεις και ιδέες πάνω στη Ruby. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα και να αναζητήσουν ευκαιρίες καριέρας στο Skroutz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC