Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Tο Samsung GALAXY S4 και τα Public συγκέντρωσαν χιλιόμετρα για καλό σκοπό

To Σάββατο 25 Μαΐου στο Public στο Σύνταγμα και στο Athens Metro Mall, το νέο Samsung GALAXY S4 και τα Public συγκέντρωσαν χιλιόμετρα για καλό σκοπό!


Στον αγώνα στατικού ποδηλάτου που διοργάνωσαν τα Public μαζί με το Samsung GALAXY S4, πλήθος κόσμου δοκίμασε την αντοχή του στον στατικό διάδρομο και το στατικό ποδήλατο! Το σύνθημα ήταν «Όσα περισσότερα χιλιόμετρα μαζέψουμε, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρώσουμε για την ενίσχυση του φορέα ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!

Αποτέλεσμα; Tα 10.000 χιλιόμετρα που συγκεντρώθηκαν, μετατράπηκαν στο ποσό των 10.000 ευρώ και δόθηκαν στον φορέα ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο φορέας βοηθάει 4.500 άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική φροντίδα καλλιεργώντας μια συνείδηση “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”.

Σημειώνεται ότι το νέο Samsung GALAXY S4 ενσωματώνει την εφαρμογή SHealth, η οποία βοηθάει τον κάτοχο του να παρακολουθεί τη φυσική του κατάσταση!

Το Samsung GALAXY S4 και τα καταστήματα Public ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες που έτρεξαν και βοήθησαν στη συγκέντρωση του παραπάνω ποσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC