Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση Kinect για Windows v2

Διατηρώντας τον ενθουσιασμό από την ανακοίνωση της Microsoft για το νέο Xbox One που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα εντός της εβδομάδας και συνεχίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να εφοδιάζει επιχειρήσεις και οργανισμούς με την τελευταία τεχνολογία φυσικού interface για το χρήστη, προκειμένου να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν καινοτόμες touch-free εφαρμογές, η ομάδα του Kinect για Windows ανακοινώνει ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο  αισθητήρα Kinect για Windows το επόμενο έτος.


Και οι δύο νέοι αισθητήρες – ο νέος αισθητήρας του Kinect και ο νέος αισθητήρας Kinect για Windows– θα βασίζονται σε ένα κοινό σύνολο τεχνολογιών. Παρέχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια και άμεση απόκριση, ο νέος αισθητήρας Kinect για Windows θα περιλαμβάνει: υψηλότερη πιστότητα, ένα διευρυμένο πεδίο λήψης, βελτιωμένη ανίχνευση σκελετού, καθώς και νέες υπέρυθρες.

Κατά τους προσεχείς μήνες, η ομάδα θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αισθητήρα και το SDK του Kinect για Windows, αρχίζοντας με την εκδήλωση της Microsoft BUILD 2013 στα τέλη του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC