Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Μοναδικές στιγμές 3D ψυχαγωγίας από την LG στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Στις 25 Μαΐου, η LG Electronics Hellas (LG), πραγματοποίησε στο The Mall Athens ένα εντυπωσιακό event για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους φίλους της τεχνολογίας.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 3D τον τελικό του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου μεταξύ της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ, στο εντυπωσιακό 3D Video Wall καθώς και στην Ultra HD TV 84’’ της LG.

Το LG 3D Video Wall διαθέτει παγκοσμίως* το λεπτότερο πλαίσιο Bezel –to- Bezel. Χάρη στο λεπτό και κομψό σχεδιασμό του που εξασφαλίζει ενιαίες και ομοιόμορφες εικόνες, οι θαμώνες απόλαυσαν τον αγώνα σε 9 οθόνες των 55 ιντσών (3x3 video wall). Η ασυναγώνιστη LG Ultra HD TV 84’’ αντίστοιχα, είναι η πρώτη παγκοσμίως Ultra HD 3D τηλεόραση με διαγώνιο 84 ιντσών που προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα με ανάλυση 4Κ και 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο.

Οι θαμώνες της μεγάλης ποδοσφαιρικής βραδιάς επισκέφθηκαν το stand της LG με τα καινούρια smartphones, γνώρισαν το LG pocket photo, με το οποίο τύπωσαν τις φωτογραφίες τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς και έζησαν μοναδικές εμπειρίες gaming στις LG Smart τηλεοράσεις.

Προτού ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας, οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να προβλέψουν το τελικό σκορ, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή λειτουργία Quick Memo που υπάρχει στα LG smartphones, ώστε να μπουν στην κλήρωση για ένα Optimus L7II, το νέο μέλος της δημοφιλούς σειράς L SeriesII που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

*βάσει εσωτερικής έρευνας και εμπορικά διαθέσιμων μοντέλων οθονών τον Ιούλιο του 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC