Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Η Yuboto σε υποδέχεται με 100% extra credits στην πρώτη σου αγορά

Από σήμερα κάθε νέος πελάτης της Yuboto θα λαμβάνει ως bonus όλα τα credits της πρώτης του αγοράς ανεξαρτήτως ύψους.Πιο αναλυτικά, από σήμερα και στο εξής η Yuboto θα υποδέχεται κάθε πελάτη με bonus 100% των credits της πρώτης του αγοράς. Έτσι, εάν στην πρώτη του συναλλαγή αγοράσει 1.000 credits, η Yuboto θα του κάνει δώρο 1.000 επιπλέον credits εντελώς δωρεάν.


Υπενθυμίζεται πως τα credits της Yuboto δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες SMS/MMS Marketing και Autodialer/Video Messages της Yuboto.


Επιπλέον, στη Yuboto κάθε πελάτης απολαμβάνει ενιαία χρέωση credits προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν 24ωρη τεχνική υποστήριξη, δωρεάν υπηρεσίες campaign planning & execution, SMS copywriting, proofreading, creative support και κυρίως καινοτομία και προστιθέμενη αξία σε κάθε τους ενέργεια mobile marketing.


Για να επωφεληθείτε και εσείς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο (+30) 211 11 44 111.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC