Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Η SAPPHIRE προσθέτει το μοντέλο των 2GB στην σειρά HD 7790

Η SAPPHIRE πρόσθεσε στην νεοεισαχθείσα σειρά γραφικών καρτών HD 7790 ένα νέο μοντέλο στα 2GB.
Όπως όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, το μοντέλο SAPPHIRE HD 7790 2GB OC είναι βασισμένο στην τελευταία τεχνολογία Bonaire chipset οθώντας την διάσημη και υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονική GCN (Graphics Core Next) της AMD βάζοντας νέα δεδομένα απόδοσης ενσωματωμένα στα γραφικά της.

H Έκδοση της SAPPHIRE HD 7790 2GB OC, έχει 2GB μνήμη της τελευταίας τεχνολογίας DDR5 και το εργοστασιακό overlock με core clocks των 1050ΜΗz και ρολόγια μνήμης των 1600ΜΗz (6.4GB/s effective), για να προσφέρει νέα επίπεδα απόδοσης στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Η απόδοση είναι εναρμονισμένη με την τελευταία εκδοχή της τεχνολογίας AMD’s PowerTune.

Το 2GB board παρουσιάζει το νέο μοντέρνο σχεδιασμό ψήκτρας η οποία χρησιμοποιεί διπλό σύστημα heatpipe, και μονό τμήμα αεροτομής, ανεμιστήρα με σκόνη απώθησης, ρουλεμάν για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Ένα μοναδικό και πρωτότυπο χαρακτηριστικό της SAPPHIRE είναι η ενσωμάτωση στο σύστημα ψύξης της οπίσθιας πλάκας μετάλλου το οποίο ψύχει τα τσιπ μνήμης στην πίσω πλευρά της πλακέτας. Μια ψήκτρα η οποία με την βοήθεια και του ανεμιστήρα, που επιτρέπει τη ροή του αέρα να μεταφέρει τη θερμότητα μακριά από τα «ευαίσθητα» σημεία στο πίσω μέρος της πλακέτας και αυτόματα επιτυγχάνει τη μείωση της θερμοκρασίας μνήμης έως και τους 13 C.

Η χρήση πολλαπλών οθονών γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τόσο στην εργασία όσο και στην ψυχαγωγία, και η σειρά της SAPPHIRE HD 7700 το υποστηρίζει με την βοήθεια της δεύτερης γενιάς του AMD Eyefinity. Η SAPPHIRE HD 7790 OC διαθέτει δύο θύρες DVI (DVI-I και DVI-D), HDMI και μία έξοδο DisplayPort, και υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες.

Η SAPPHIRE HD 7790 OC Edition υποστηρίζει τη λειτουργία Flex, η οποία ξεκίνησε από την ίδια την Sapphire και ουσιαστικά επιτρέπει τρεις ψηφιακές οθόνες για να συνδεθούν με τις εξόδους DVI και HDMI και χρησιμοποιείται σε λειτουργία Eyefinity της AMD, χωρίς την ανάγκη ενεργοποίησης άλλου εξωτερικού προσαρμογέα. Και οι τέσσερεις έξοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη λειτουργία Eyefinity AMD, αλλά η τέταρτη οθόνη πρέπει να είναι είτε οθόνη με DisplayPort ή να συνδέεται με ένα δραστικό προσαρμογέα.

Η SAPPHIRE HD 7790 OC Edition μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή και έρχεται με δωρεάν υποδοχή που υποστηρίζει το x16 PCI-Express το οποίο βελτιστοποιεί την επικοινωνία με το host PC λόγο και της τελευταίας γενιάς και υψηλής ταχύτητας PCI-Express interface Gen3.0. Επίσης, η ενσωματωμένη υποστήριξη hardware για την AMD CrossFire επιτρέπει πολλαπλές κάρτες που θα χρησιμοποιηθούν για ακόμη περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων σε ένα κατάλληλα καθορίζεται mainboard.

Η SAPPHIRE HD 7790 OC υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα της βιομηχανίας και είναι έτοιμη για τα Windows 8 με την αρχιτεκτονική της να έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη σε μεγάλο βαθμό τα DirectX 11.1, OpenGL 4.2 και OpenCL 1.2. Αυτή η τελευταία έκδοση του πυρήνα γραφικών της αρχιτεκτονικής της AMD Next (GCN) υποστηρίζει επίσης μια μοναδική στο είδος της τεχνολογία ήχου η οποία γίνετε ακόμα πιο ρεαλιστική λόγω των νέων και γρηγορότερων δυνατοτήτων HDMI, (όπως την υποστήριξη 4Κ ανάλυση και πλήρη ρυθμό καρέ 1080p με στερεοσκοπική υποστήριξη), πιστοποίηση DisplayPort 1.2 (με την υποστήριξη για multi-stream μετάδοσης), καθώς και DDM ήχου (το οποίο υποστηρίζει έως και 6 ταυτόχρονες ανεξάρτητες ροές ήχου). Δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν εγγενή υποστήριξη για 3D Blu-ray (MVC Codec), DivX αποκωδικοποίηση και κωδικοποίηση του υλικού H.264 βίντεο μέσω του VCE.

Το όνομα που έχει δοθεί για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών που προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση χρησιμοποιώντας την ισχύ και τα ειδικά χαρακτηριστικά των στοιχείων της αρχιτεκτονικής GCN γραφικών, είναι APP Acceleration. Η σειρά HD 7000 έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για αυτό τον λόγο. Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση βίντεο, συμπίεσης και πολυπλεξίας για conferencing διανομή μέσων, παιχνιδιών και βίντεο. Ο APP Acceleration μπορεί επίσης να ενισχύσει τις καθημερινές εργασίες όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο, εφαρμογές του Office και συμπίεση μεγάλων αρχείων με υποστήριξη ειδικού λογισμικού.

Η σειρά SAPPHIRE HD 7790 είναι διαθέσιμη σήμερα στην αγορά και μπορείτε να την προμηθευτείτε είτε μέσω του δικτύου της SAPPHIRE ή μέσο των συνεργατών της στην λιανική. Οι αγοραστές θα λάβουν επίσης ένα κουπόνι για ένα δωρεάν αντίτυπο του διάσημου BioShock Infinite. Αυτό ισχύει μόνο αν αγοραστεί από το δίκτυο συνεργατών της SAPPHIRE που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι πλήρεις προδιαγραφές είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.sapphiretech.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC