Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Μεγάλα εγκαίνια για τo οnline shop της Media Markt

Η Media Markt εγκαινιάζει επίσημα το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ενισχύοντας δυναμικά την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα προϊόντων από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, φυσικά στις τζάμπα τιμές και με μοναδικές προσφορές.

Πάνω από 250.000 ήταν οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τις 2 πρώτες ημέρες λειτουργίας του και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να διατηρείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του κοινού για το brand Media Markt και από αυτό το κανάλι πωλήσεων.

Δημήτρης Κατραβάς, Διευθύνων Σύμβουλος Media Markt: «Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας να είμαστε προσιτοί σε όλους, διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας και στο διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, να απολαύσουν τις μοναδικές τιμές και την αγοραστική εμπειρία της Media Markt.

Και αγοραστική εμπειρία Media Markt σημαίνει: αγορές με ασφάλεια που αποτελεί πάγιο ζητούμενο των ηλεκτρονικών αγορών, ισχύς όλων των καταναλωτικών δικαιωμάτων (π.χ. εγγύηση) και μέχρι την Τετάρτη 24/4 δωρεάν μεταφορικά. Έτσι, με 10 φυσικά καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδας και το ηλεκτρονικό κατάστημα, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να ψωνίσει όπως τον βολεύει».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τον "τζαμπα" καλά είναι. Για τον ξύπνιο όμως;

 
SYNC ME @ SYNC