Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Kaspersky Lab: Η επιλογή της Ferrari για την ψηφιακή ασφάλεια

Η Kaspersky Lab, επίσημος χορηγός της Scuderia Ferrari, έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι το παγκοσμίου φήμης brand την επέλεξε ως τον πάροχο για την ψηφιακή του ασφάλεια.


Η Kaspersky Lab είναι χορηγός της Ferrari από το 2010. Κάθε χρόνο η συνεργασία διευρύνεται και το λογότυπο της Kaspersky Lab εμφανίστηκε στα μοντέλα F1 της Ferrari για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους. Το 2013 φέρνει ένα νέο στρατηγικό επίπεδο στην συνεργασία των δύο εταιρειών: σύμφωνα με μία νέα πενταετή εμπορική συμφωνία που υπεγράφη τον Απρίλιο του 2013, η Ferrari είναι πλέον πελάτης της Kaspersky Lab, απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας τερματικών από τους ειδικούς στον τομέα της προστασίας.

Σε συνεργασία με το τμήμα ICT της Ferrari, η Kaspersky Lab έχει σχεδιάσει μία ειδική λύση ασφάλειας τερματικών που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της Ferrari. Η λύση αυτή αναπτύχθηκε μετά από έξι μήνες αυστηρών ελέγχων συμμόρφωσης και συγκρίσεων με άλλους παρόχους ψηφιακής ασφάλειας. Η λύση ασφάλειας τερματικών της Kaspersky εγκαθίσταται σε περίπου 4.000 υπολογιστές και κατά τη διάρκεια του επόμενου χρόνου αναμένεται να εγκατασταθεί σε επιπλέον συσκευές, για να καλύψει αποτελεσματικά ολόκληρο το τοπίο εφαρμογών της Ferrari.

«Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από ένα πολύ διαφορετικό κλάδο, η Kaspersky Lab συνδέεται με τη Ferrari μέσω δύο βασικών στοιχείων—την αναζήτηση της μέγιστης ταχύτητας και νέων συνεργειών. Είμαστε σαν τη Ferrari στον τομέα μας — αντιδράμε γρήγορα σε άμεσες απειλές και προσφέρουμε λύσεις για αυτές, και με γρήγορα αντανακλαστικά παραμένουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό και βρίσκουμε καινούργιες και πρωτότυπες προσεγγίσεις στα ζητήμα της ασφάλειας γενικώς», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab. «Και όπως η αγωνιστική ομάδα της Scuderia Ferrari, συνδυάζει την κορυφαία πρωτοποριακή μηχανολογία αυτοκινήτων με τους καλύτερους οδηγούς και ομάδες υποστήριξης της Formula 1 στον κόσμο, έτσι κι εμείς συνδυάζουμε τις κορυφαίες παγκοσμίως τεχνολογίες μας με τη διακεκριμένη ομάδα των δικών μας ‘οδηγών’—των ειδικών προγραμματιστών, των αναλυτών και όλων εκείνων που τους υποστηρίζουν».

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία, καθώς η Ferrari έχει ειδικές απαιτήσεις σε επίπεδο ασφάλειας. Η λύση της Kaspersky Lab δεν θα εγκατασταθεί μόνο σε υπολογιστές γραφείου, αλλά και σε υπολογιστές που ελέγχουν τις γραμμές παραγωγής, καθώς και στα tablets και τα smartphones των εργαζομένων. Η Ferrari έχει επιβάλει πιο αυστηρές απαιτήσεις ψηφιακής ασφάλειας, ώστε να προστατεύει τις διαδικασίες παραγωγής της και να εξασφαλίζει την ασφάλεια των οδηγών της κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η Kaspersky Lab δημιούργησε μία λύση που συνδυάζει την εύκολη δυνατότητα διαχείρισης με τον πλήρη έλεγχο των πολύπλοκων συστημάτων.

Ο Vittorio Boero, CIO της Ferrari, σχολίασε: «Καθώς αναζητούμε την τελειότητα σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας, αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τη γενικότερη κατάσταση της ασφάλειας του ICT της Ferrari. Για να προστατεύσουμε την ευαίσθητη πνευματική μας ιδιοκτησία χρειαζόμασταν έναν ισχυρό τεχνολογικό συνεργάτη με μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή λύση ψηφιακής ασφάλειας. Επιλέξαμε την Kaspersky Lab για την ποιότητα των προϊόντων της για την ασφάλεια των τερματικών αλλά και επειδή προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες επιλογές που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν για να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες μας. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την συνεργασία μας στον τομέα της τεχνολογίας και ελπίζουμε ότι αυτή η πενταετής συμφωνία είναι μόνο το πρώτο στάδιο».

Ο Alexander Erofeev, Chief Marketing Officer της Kaspersky Lab, δήλωσε: «Η ανάπτυξη στον τομέα του B2B είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της Kaspersky Lab. Η Kaspersky Lab αναπτύσσει τόσο την πελατειακή της βάση όσο και τις εταιρικές λύσεις. Χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες και την εξειδίκευση που διαθέτουμε, ανακηρυχθήκαμε ηγέτες της αγοράς B2B από αρκετές γνωστές εταιρείες αναλύσεων. Επιπλέον, τον Ιανουάριο του 2013, παρουσιάσαμε την πλατφόρμα Kaspersky Endpoint Security for Business, τη λύση-ορόσημο για την αγορά του B2B. Η λύση αυτή προσφέρει την καλύτερη άμυνα της βιομηχανίας απέναντι στο προηγμένο κακόβουλο λογισμικό και το ψηφιακό έγκλημα. Τα υψηλά επίπεδα απόδοσης και απρόσκοπτης διαχειρισιμότητάς που διαθέτει, την καθιστούν τον ιδανικό τρόπο προστασίας των business-critical δεδομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC