Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

H Uni Systems αποκτά δικαιώματα μεταπώλησης του Oracle Exadata

Η Uni Systems, Gold συνεργάτης του Oracle PartnerNetwork (OPN), ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκτησε δικαιώματα μεταπώλησης για το Oracle Exadata Database Machine, το engineered σύστημα που επιτρέπει μέγιστη απόδοση εφαρμογών με χαμηλότερο κόστος.


H Uni Systems, επένδυσε στον τομέα εξειδικευμένων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, παρέχοντας μια ειδική υπηρεσία βελτιστοποίησης & κεντρικοποίησης των υποδομών του πελάτη, όπου μέσω ειδικών εργαλείων ROI αποτυπώνεται, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά, η αξία της επένδυσης για τον πελάτη.

Βασικό συστατικό της υπηρεσίας, το Oracle Exadata Database Machine, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο pre-configured, pre-tuned και pre-tested σύστημα, το οποίο συνδυάζει database και storage λογισμικό της Oracle με υψηλών προδιαγραφών hardware. Οι χρήστες του συστήματος με την ενοποίηση των βάσεων δεδομένων τους, επιτυγχάνουν μείωση του λειτουργικού κόστους, βελτίωση των επιδόσεων του συνόλου των εφαρμογών τους, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και δέκα φορές περισσότερων δεδομένων.

Οι λύσεις Online Transaction Processing (OLTP) και Data Warehouse (DWH) εξελίσσονται, καθώς ο συνδυασμός του συστήματος Oracle Exadata X3 και των υπηρεσιών της Uni Systems αξιοποιεί τις τεχνολογίες επόμενης γενιάς, παρέχοντας ταχύτερους χρόνους απόκρισης με παράλληλη μείωση ισχύος και ψύξης. Το Oracle Exadata ικανοποιεί απόλυτα την ανάγκη υποστήριξης διαφορετικών και απρόβλεπτων φορτίων που προκύπτουν από τις λειτουργίες του Cloud.

Ο Θεόδωρος Πούλιας, Business Solutions Department Manager της Uni Systems δήλωσε σχετικά: «Με την παροχή του εν λόγω δικαιώματος, αναγνωρίζεται η δέσμευση της Uni Systems για υψηλή εξειδίκευση και για την έγκαιρη διάθεση εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών που σχετίζονται με την τεχνολογία RDBMS. Εξελίσσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας.»

«Η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία με την Oracle, ενθάρρυναν τη Uni Systems να εξελιχθεί σε μεταπωλητή του Oracle Exadata Database Machine. Στην τρέχουσα συγκυρία της αγοράς, μια λύση που απλοποιεί τις βασικές λειτουργίες του IT, αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τους κοινούς πελάτες της Oracle και της Uni Systems να μειώσουν τα κόστη τους και να αυξήσουν ραγδαία την απόδοση των συστημάτων τους», δήλωσε ο Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Senior Sales Manager, GCMM cluster, Oracle Hellas.

Η Uni Systems, ως Gold Partner της Oracle σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει σημαντικό αριθμό έργων που βασίζονται στην τεχνολογία RDBMS, για μεγάλους πελάτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζοντας την προσπάθειά τους να κερδίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά που δραστηριοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC