Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Δυνατότητα ξενάγησης στο Cisco Connect Greece μέσω της προσωπικής σας συσκευής

O επισκέπτης της Cisco Connect 2013, με τη χρήση της προσωπικής του κινητής συσκευής (Smart Phone), tablet ή laptop και με σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) της έκθεσης, θα έχει πρόσβαση στην εφαρμογή περιήγησης και πληροφόρησης του ΧENAGOS.

Σε εμφανή σημεία στα περίπτερα των συμμετεχόντων  θα είναι τοποθετημένες ετικέτες χρωματικού κώδικα (color tags), από τις οποίες ο επισκέπτης θα λαμβάνει τις αντίστοιχες πληροφορίες (κείμενα, φωτογραφίες και video) σχετικά με τους εκθέτες ή/και τους χορηγούς της έκθεσης, με τη χρήση της mobile εφαρμογής Tag app ή μέσω της διεύθυνσης url http://gettag.mobi, την οποία ο επισκέπτης μπορεί να εγκαταστήσει δωρεάν στην προσωπική του συσκευή.

Στην εφαρμογή περιήγησης και πληροφόρησης XENAGOS ο  επισκέπτης θα μπορεί να έχει πρόσβαση και πριν το event μέσω του url http://apps.prisma.gr/cisco.

Προγραμματίστε  τη συμμετοχή σας στο Cisco Connect Greece 2013, για να δείτε από κοντά τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC