Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

To Sony WALKMAN® Σειρά W χορηγός του 36ου Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας

To WALKMAN® Σειράς W της Sony ήταν χορηγός του «36ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας και το περιοδικό RUNNER, στις 10 Μαρτίου 2013, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.
Η Sony, θέλοντας να στηρίξει αυτήν την ωραία γιορτή του αθλητισμού και τους περισσότερους από 1200 δρομείς που συμμετείχαν στο αγαπημένο τους 20αρι της Άνοιξης, επένδυσε μουσικά την προσπάθειά τους με το νέο αδιάβροχο, ασύρματο Walkman® NWZ-W273 MP3 player με μνήμη 4GB.

Η παραλιακή λεωφόρος πλημμύρισε από δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι έτρεξαν μια ευχάριστη διαδρομή, απολαμβάνοντας έναν άρτια οργανωμένο αγώνα, με συντροφιά το NWZ-W273, το πρώτο Walkman®, από τη Sony, που είναι ειδικά σχεδιασμένο να αντέχει κάτω από το νερό, σε βάθος 2 μέτρων και είναι ιδανικό για το σύγχρονο δραστήριο lifestyle.

Το νέο Walkman της σειράς W προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου, όταν αθλείστε έντονα στο δρόμο, κολυμπάτε σε πισίνα, ή βρίσκεστε στο γυμναστήριο. Επιπλέον, δεν έχει περιττά καλώδια για να σας μπερδεύουν ή και να σας δυσκολεύουν όταν κολυμπάτε ή τρέχετε στον αγαπημένο σας ρυθμό. Δεν χρειάζεται καν να το στερεώσετε στα ρούχα ή στα γυαλιά σας. Όταν τελειώσετε τη γυμναστική ή το τρέξιμό σας, μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε τη μουσική σας, στο ντους, ή και να ξεβγάλετε το Walkman® W273 για να «φρεσκαριστεί» κι αυτό, όπως εσείς.

H κος Γιάννης Λουσίδης, Product Manager Hellas & Cyprus, Sony Central and Southeast Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Σειρά W των WALKMAN® περιλαμβάνει προϊόντα που απευθύνονται κατεξοχήν στους αθλητές και ειδικότερα στο δραστήριο κοινό των δρομέων και των αθλητών που αντιμετωπίζουν το τρέξιμο ως θετική στάση ζωής. Το NWZ-W273 επενδύει μουσικά το τρέξιμό σας, ξεχωρίζει για τη σταθερή και άνετη εφαρμογή του, ενώ παράλληλα σας δίνει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης τριών λεπτών – όσο χρειάζεστε, δηλαδή, για να βάλετε τη φόρμα σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC