Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Οι νέοι servers μεσαίας κατηγορίας SPARC T5 της Oracle βασίζονται στο SPARC T5, τον ταχύτερο επεξεργαστή παγκοσμίως

Η Oracle ανακοίνωσε μια ολοκληρωμένη ανανέωση των σειρών server SPARC της μεσαίας και υψηλής κατηγορίας, με τους νέους servers SPARC T5 και M5 που εκτελούν Oracle Solaris.


Οι νέοι servers μεσαίας κατηγορίας SPARC T5 της Oracle βασίζονται στο SPARC T5, τον ταχύτερο μικροεπεξεργαστή παγκοσμίως.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις χρειάζονται μεγάλη υπολογιστική ισχύ ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα μεγάλα σύνολα δεδομένων (Big Data), να χρησιμοποιήσουν εργαλεία ανάλυσης για να ανακαλύψουν δυνατότητες ανάπτυξης και νέες ευκαιρίες, καθώς και για να μετατρέψουν τις ροές δεδομένων της κοινωνικής δικτύωσης σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες για την αγορά. Τα παραδοσιακά συστήματα απλώς δεν έχουν την απαραίτητη ισχύ για να χειριστούν αυτές τις απαιτητικές εργασίες.

Οι νέοι servers SPARC T5 της Oracle κατέχουν 17 παγκόσμια ρεκόρ(1) και αποτελούν τις καλύτερες πλατφόρμες για υπολογιστικά συστήματα επιχειρήσεων σε οποιαδήποτε κλίμακα, παρέχοντας την υψηλότερη αξία για βάσεις δεδομένων και εταιρικές εφαρμογές.

Ο Oracle SPARC T5-8 είναι ο ταχύτερος μονός server για την Oracle Database(2).

Ο Oracle SPARC T5-8 είναι επίσης ο ταχύτερος μονός server για Oracle Middleware.

Οι νέοι Servers βασίζονται στην ανταπόκριση που είχαν οι SPARC T4 και επεκτείνουν την οικογένεια των προϊόντων Oracle SPARC


Οι servers Oracle SPARC T5 και M5 εντάσσονται στην εισαγωγική κατηγορία μαζί με τους servers SPARC T4 και συμπληρώνουν την οικογένεια των νέων προϊόντων Oracle SPARC, η οποία περιλαμβάνει συστήματα εισαγωγικής, μεσαίας και υψηλής κατηγορίας.

Ο νέος server SPARC M5-32 είναι έως και 10 φορές ταχύτερος από ό,τι οι προηγούμενες γενιές και προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ορισμού τομέων εξοπλισμού (hardware domaining) και εξαιρετικά χαρακτηριστικά αξιοπιστίας, διαθεσιμότητας και δυνατότητας συντήρησης & επισκευής (RAS).

Οι νέοι servers επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Oracle SPARC και επιτρέπουν σχεδόν γραμμική επεκτασιμότητα από 1 έως 32 sockets, με έναν κοινό πυρήνα, ένα λειτουργικό σύστημα και ένα κοινό σύνολο εργαλείων διαχείρισης συστήματος και εικονικοποίησης (virtualization), χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ιδανικές πλατφόρμες για τη δημιουργία υπολογιστικών συστημάτων cloud. Επίσης, οι servers καλύπτουν εύκολα τις απαιτήσεις πολλαπλών εφαρμογών και ανταποκρίνονται ταχύτατα σε απαιτητικές συμφωνίες επιπέδου παροχής υπηρεσιών.

Οι νέοι servers SPARC και το Oracle Solaris εξασφαλίζουν αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και δυνατότητα συντήρησης & επισκευής (RAS) σε επίπεδο mainframe, με το Oracle Solaris Guarantee Program για συμβατότητα σε επίπεδο δυαδικών αρχείων χωρίς την ανάγκη προσαρμογών σε επίπεδο κώδικα (binary και source compatibility), ώστε να διασφαλίζονται τα ανώτερα δυνατά επίπεδα διαθεσιμότητας εταιρικών εφαρμογών και συμβατότητάς τους με προηγούμενα συστήματα, για την εκτέλεση μιας μεγάλης σειράς νέων και υφιστάμενων εταιρικών εφαρμογών.

Επιπλέον, οι νέοι servers Oracle SPARC T5 και M5-32 περιλαμβάνουν εικονικοποίηση με μηδενική επιβάρυνση επιδόσεων (zero-overhead virtualization) μέσω του Oracle VM Server for SPARC και ενοποιημένη διαχείριση συστημάτων μέσω του Oracle Enterprise Manager Ops Center 12c με σχεδόν μηδενικό επιπλέον κόστος με τις υπηρεσίες Oracle Premier Support. Τώρα, όλοι οι servers SPARC έχουν τις ίδιες δυνατότητες εικονικοποίησης, απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τη διαχείριση των πόρων τόσο σε servers SPARC T5 όσο και σε SPARC M5-32.

Νέες λύσεις Oracle Optimized Solutions: Αρχιτεκτονικές δοκιμασμένες σε πραγματικές συνθήκες και από πελάτες, βελτιστοποιημένες για την εκτέλεση λογισμικού της Oracle


Η Oracle ανακοίνωσε επίσης δύο νέες υπηρεσίες Oracle Optimized Solutions που αξιοποιούν την απόδοση, την αξιοπιστία και την αξία των servers SPARC T5, των συστημάτων αποθήκευσης Oracle, της Oracle Database και του Oracle Middleware. Αυτές οι νέες λύσεις βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της διαθεσιμότητας των εφαρμογών, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος απόκτησης και τις λειτουργικές δαπάνες:

- Oracle Optimized Solution for Oracle Database: Η καλύτερη αξία για την Oracle Database.
- Oracle Optimized Solution for WebLogic Server: Ταχύτατη υλοποίηση για περιβάλλοντα κρίσιμων εφαρμογών τα οποία θα διακρίνονται χάρη στο προσιτό κόστος, την ασφάλεια και την υψηλή απόδοση.

Σχετικές δηλώσεις
Ο John Fowler, Executive Vice President, Systems, Oracle, δήλωσε: «Η Oracle ανανέωσε την οικογένεια των συστημάτων SPARC με τον ταχύτερο μικροεπεξεργαστή του κόσμου και παρουσίασε τον ταχύτερο μονό server παγκοσμίως για βάσεις δεδομένων, Java και πολυεπίπεδες εφαρμογές. Τα νέα συστήματα SPARC T5 και M5 επιδεικνύουν 10πλάσια απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και παρέχουν αξεπέραστη αξία για εταιρικά συστήματα μεσαίας και υψηλής κατηγορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC