Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Ανακοινώθηκε το Magic 2014, τώρα και σε Android

Η Wizards of the Coast ανακοίνωσε τη σειρά Magic™ 2014, που περιλαμβάνει το Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers® video game* και το Magic 2014 – Core Set για το κλασικό παιχνίδι με τις συλλεκτικές κάρτες (Trading Card Game-TCG) καθώς και το Magic Online®**.Για πρώτη φορά το Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers, διατίθεται σε πλατφόρμα Android™, αλλά και σε iPad®, Xbox LIVE® Arcade, Steam® και PlayStation® Network, με στόχο να προσφέρει στους παίκτες, συναρπαστικές νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, καθώς συνεργάζονται με την Planeswalker Chandra Nalaar για να εντοπίσουν και να καταστρέψουν έναν επικίνδυνο εχθρό Planeswalker.

Μια συναρπαστική ιστορία και μία "δυνατή" ενοποίηση με το Magic 2014 - Core Set χαρίζει νέες εμπειρίες στους παίκτες, με αποκορύφωμα τη Μαγική Γιορτή στα τέλη του καλοκαιριού που θα κάνει όλους τους φίλους του Magic, να τρέξουν στα καταστήματα.


«Το Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers, ενθουσίασε και συνεπήρε τους παίκτες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, το 2009 ενώ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος τρόπος και για τους νέους παίκτες να μάθουν πώς να παίζουν Magic», δήλωσε ο κος Worth Wollpert, Executive Producer του Magic: The Gathering, της εταιρείας Wizards of the Coast.

 «Φέτος, με την προσθήκη μιας πέμπτης πλατφόρμας, αυτής του Android, σε συνδυασμό με τα νέα χαρακτηριστικά και έναν καλύτερο συνδυασμό μεταξύ του online και offline παιχνιδιού, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μία απίστευτη εμπειρία gaming».

Το Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων παιχνιδιών στα οποία έχουν προστεθεί νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως ένα συναρπαστικό storyline, 10 καινούργια decks, 15 νέες συναντήσεις, 10 νέα puzzle challenges, καθώς και ένα ολοκαίνουριο mode παιχνιδιού. Οι παίκτες του Magic 2014 θα πάρουν μία πρώτη γεύση στις κάρτες του Magic 2014 - Core Set in Duels of the Planeswalkers, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο "δυνατό συνδυασμό" μεταξύ του online και offline παιχνιδιού.

Όσοι επισκεφθούν την έκθεση PAX East που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βοστώνη, μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο του Magic: The Gathering (Νο. 562) για να δουν την παρουσίαση του Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers τόσο σε PC όσο και σε iPad, να κερδίσουν αντικείμενα με Chandra themes, να αγοράσουν το προϊόν και αυθεντικά αντικείμενα και να βοηθήσουν τη Chandra στην προσπάθειά της για ένα… φλογερό φιλί.

Οι φίλοι του παιχνιδιού με τις κλασσικές κάρτες, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν Magic με αντιπάλους celebrities, στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων ή να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για παίκτες όλων των επιπέδων στο Gaming Hall Β. Επιπλέον, 16 παίκτες θα διαγωνιστούν για το πρωτάθλημα Magic Online, ένα τουρνουά που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, αλλά και το Magic: The Gathering πάνελ που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Θέατρο Corgi.


* Το χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και την πλατφόρμα. Η πλατφόρμα iPad διατίθεται στην Κίνα.

**Η Online έκδοση του Magic διατίθεται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC