Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Job Fair Athens 2013 - Διημερίδα Καριέρας

Το Job Fair Athens, η  μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 3 & 4 Απριλίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. !
Τα δύο προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν πάνω από 60 εταιρείες και 2.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών.

Διοργανώνεται από τους φοιτητικούς  οργανισμούς EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B. (Institute of Electrical and Electronics Engineers), σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής στις συμμετέχουσες εταιρείες.

Αν είσαι  φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής,  τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής, κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, μάθε τα νέα της και ανέβασε το βιογραφικό σου στο οποίο οι εταιρείες θα έχουν πρόσβαση για 7 μήνες!

Σε περίπτωση που δεν έχεις  ακόμα βιογραφικό, θα γίνουν ειδικά σεμινάρια με θέμα την σύνταξη βιογραφικού και αντιμετώπισης μιας συνέντευξης 3 βδομάδες πριν την εκδήλωση.

Για οποιαδήποτε  απορία ή πρόταση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@job-fair.gr .

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα μας www.job-fair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC