Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Η HP και η Samsung λανσάρουν νέα υπηρεσία Mobile Print

Η HP παρουσίασε σήμερα τη νέα υπηρεσία εκτύπωσης που υπάρχει ενσωματωμένη σε επιλεγμένα μοντέλα Samsung και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώσουν εύκολα σε περισσότερα από 180 μοντέλα inkjet και LaserJet εκτυπωτών HP.Η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της ηγετικής θέσης της HP, αλλά και της επένδυσής της στον χώρο του mobile printing, ανταποκρινόμενη σε μια βασική ανάγκη των σημερινών χρηστών – κατά παραγγελία και εξατομικευμένη εκτύπωση από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο.Η διαφορά ανάμεσα στην υπηρεσία αυτή και τις υπόλοιπες εφαρμογές mobile printing που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά, είναι ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση, εργαλεία, οδηγούς ή αλλαγές στην παραμετροποίηση του δικτύου του κινητού, καθιστώντας την εκτύπωση ακόμα πιο εύκολη. Παράλληλα, αποτελεί την μοναδική υπηρεσία που προσφέρει εξελιγμένες ρυθμίσεις και επιλογές εκτύπωσης, όπως εκτύπωση διπλής όψης, επιλογές χρώματος και τύπου χαρτιού.

Προσφέροντας αυτές και ακόμα περισσότερες δυνατότητες, η υπηρεσία καθιστά το mobile printing μια απλή διαδικασία, εξοικονομώντας χρόνο στον χρήστη που βρίσκεται εν κινήσει.


Η λειτουργία εκτύπωσης θα υποστηρίζεται από το νέο Samsung GALAXY S 4 και θα είναι διαθέσιμη εντός του έτους ως υπηρεσία αναβάθμισης του Samsung GALAXY S III και Note II, προσφέροντας ενσωματωμένη συμβατότητα ασύρματης εκτύπωσης.


Οι χρήστες θα μπορούν να τυπώσουν με δύο τρόπους. Είτε συνδέοντας τη συσκευή Samsung και τον εκτυπωτή HP στο ίδιο τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi ή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HP μέσω άμεσης ασύρματης εκτύπωσης. (1)


“Οι πελάτες μας συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους ώστε να μπορούν να εκτυπώνουν από το smartphone ή το tablet τους”, δήλωσε ο Stephen Nigro, senior vice president, Inkjet and Printing Solutions and Graphics Solutions Business, Printing and Personal Systems Group, HP. “Η συνεργασία με τη Samsung είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα του πώς η HP κάνει εύκολη την εκτύπωση από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.”


Η υπηρεσία Samsung print solution είναι η πιο πρόσφατη στον χώρο του mobile printing της HP, όπου περιλαμβάνεται και το HP ePrint.

Η ενσωματωμένη λειτουργία εκτύπωσης απαιτεί τρία βήματα: επιλογή αρχείου, φωτογραφίας ή ιστοσελίδας,(2) επιλογή εκτυπωτή (είτε απευθείας, είτε μέσω Wi-Fi), και εκτέλεση εκτύπωσης. Η λειτουργία αυτή προσφέρει επίσης πρόσθετες επιλογές εκτύπωσης για τον χρήστη, όπως αριθμός αντιγράφων, διαστάσεις και είδος χαρτιού, προσανατολισμός, χρώμα, εκτύπωση διπλής όψης και επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της διαδικασίας.


Διαθεσιμότητα και υποστήριξη

Η υπηρεσία εκτύπωσης είναι συμβατή με σχεδόν 200 μοντέλα εκτυπωτών inkjet και LaserJet της HP.(3)


Το ενσωματωμένο πλήκτρο εκτύπωσης θα είναι διαθέσιμο σε πολλές εφαρμογές για συσκευές Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Email Client, Android Browser, Photo Gallery, Contacts, S Note και Polaris Office.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC