Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Η EMC Χρυσός Χορηγός στο Virtualization & Cloud Computing Forum


H EMC Hellas υποστηρίζει το ετήσιο συνέδριο Virtualization & Cloud Computing Forum με την ιδιότητα του Χρυσού Χορηγού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 Μαρτίου 2013 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Δύο ημέρες αργότερα, στις 29 Μαρτίου 2013, το αντίστοιχο συνέδριο θα διοργανωθεί και στην Κύπρο, στο ξενοδοχείο Hilton της Λευκωσίας.Η EMC, η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του IT Transformation, συμμετέχοντας στην εκδήλωση έχει ως στόχο να ενημερώσει αλλά και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που εμφανίζονται στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις σήμερα αναφορικά με την εφαρμογή λύσεων Cloud Computing. Εκπροσωπώντας την εταιρεία, ο κ. Νικόλαος Νικολάου, Sr. Systems Engineer, θα εξηγήσει πως η EMC, μέσα από τις λύσεις και τα προϊόντα της, συμβάλλει στο Cloud Transformation ενώ θα παρουσιάσει τη νέα οικογένεια προϊόντων Flash.


Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της EMC και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες του Virtualization, του Cloud Computing αλλά και τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις που συμβάλλουν στην μετεξέλιξη του IT.


Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και σε επαγγελματίες του ΙΤ οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το Virtualization και το Cloud Computing, να μάθουν περισσότερα για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις με ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC