Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του περιοδικού iPlanet

Η iSquare ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του iPlanet, του τριμηνιαίου περιοδικού που διανέμεται δωρεάν για τα προϊόντα της Apple και το οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτά. Το iPlanet έχει ήδη αγαπηθεί από χιλιάδες αναγνώστες για το πλούσιο περιεχόμενό του, την απλή και κατανοητή γραφή του, καθώς και τις χρήσιμες συμβουλές για νέους και έμπειρους χρήστες.


Μέσα από τα καταστήματα των Apple Premium Resellers, έχουν διανεμηθεί 50.000 τεύχη, ενώ από το iplanet.com.gr έχουν γίνει σχεδόν άλλα τόσα downloads, αναδεικνύοντας το iPlanet ως το πιο προσεγμένο επιστέγασμα της εξειδικευμένης γνώσης των ανθρώπων των Apple Premium Reseller, των ειδικών της Apple, σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Στο νέο τεύχος του iPlanet, ο αναγνώστης θα ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του περιεχομένου και των εφαρμογών, αφού οι πάνω από 800.000 εφαρμογές σε 23 διαφορετικές κατηγορίες του App Store, είναι βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος της Apple. Επιπρόσθετα, στο νέο τεύχος υπάρχει μια αναλυτική παρουσίαση του νέου, αψεγάδιαστου επιτραπέζιου υπολογιστή της Apple, τον iMac, άρθρα για τον νέο Mac mini, το Mac App Store, το iTunes U και για εφαρμογές φωτογραφίας και video στο iOS.

Επιπλέον, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Ανδρέας Δρυμιώτης μας μιλά για την εμπειρία του με την Apple ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης αναφέρει στη συνέντευξή του ότι με τον Mac έχει ξεχάσει τι σημαίνει να «κολλάει» ο υπολογιστής του.

Το περιοδικό iPlanet διανέμεται εντελώς δωρεάν από τα καταστήματα των Apple Premium Reseller, Document στη Γλυφάδα, Golden-i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, iStorm στο Κολωνάκι και στο εμπορικό κέντρο River West, καθώς και Systemgraph στο εμπορικό κέντρο Smart Park. Επίσης, κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες των Apple Premium Resellers και στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού www.iplanet.com.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC