Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Xerox πρώτη στην αγορά των Α3 πολυλειτουργικών συσκευών και για το 2012

Την πρώτη θέση στο σύνολο της αγοράς των Α3 πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου κατέκτησε και το 2012 η Xerox, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για το σύνολο του έτους.


Πιο συγκεκριμένα η Xerox αναδείχθηκε πρώτη στη συνολική αγορά των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων, με μερίδιο 24,6%. Ειδικότερα όσον αφορά στις έγχρωμες Α3 συσκευές γραφείου, η Xerox βρέθηκε στην κορυφή με το εντυπωσιακό μερίδιο του 36,2%, με τη δεύτερη στην κατάταξη εταιρεία να ακολουθεί με διαφορά μεγαλύτερη από 12%.

Περνώντας τώρα στην τεράστιου όγκου και αξίας αγορά των Α4 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, τα φετινά αποτελέσματα της Infosource αναδεικνύουν την Xerox ανάμεσα στους ηγέτες και αυτής της κατηγορίας, και ειδικότερα στην κατηγορία των έγχρωμων πολυλειτουργικών, όπου η Xerox βρίσκεται στην 3η θέση.

Με αφορμή την ανακοίνωση των μεριδίων αγοράς, η κα Μαρία Μεταξογένη, European Channel Group Director, Xerox Hellas, σχολίασε: «Τα αποτελέσματα από την έρευνα αγοράς της Infosource επιβεβαιώνουν ότι τα πολυλειτουργικά μηχανήματα της Xerox παραμένουν κορυφαία επιλογή των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και κλάδου που αναζητούν μια αξιόπιστη απάντηση στις σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις τους, αλλά και οικιακών χρηστών. Όσον αφορά στην αγορά των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, το γεγονός ότι βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, καθώς αποδεικνύει στην πράξη πως οι λύσεις Xerox αποτελούν μια επένδυση με εγγυημένα αποτελέσματα σε όρους παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και μείωσης κόστους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC