Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Σημαντικές διακρίσεις για τα Ultrabook Satellite U840W και Satellite U920t

H Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε ότι απονεμήθηκε στο UltrabookTM Satellite U840W και στο μετατρέψιμο UltrabookTM Satellite U920t το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο σχεδιασμού προϊόντων ΙF σε μια τελετή που έλαβε χώρα στον πολυχώρο BMW Welt στο Μόναχο. Η διεθνής κριτική επιτροπή αξιολόγησε 3,011 συμμετοχές, λαμβάνοντας υπόψη ποικίλα κριτήρια, όπως η ποιότητα του σχεδιασμού, η επεξεργασία, η επιλογή υλικών, ο βαθμός καινοτομίας, η επίδραση στο περιβάλλον, η λειτουργικότητα και η εργονομία.


Satellite U840W: το πρώτο με οθόνη cinemascope
Το εντυπωσιακό design του notebook Satellite U840W’s, πάχους μόλις 20.8mm και βάρους 1.57kg, έχει σχεδιαστεί από ματ αλουμίνιο με στοιχεία από καουτσούκ. Τον ασύγκριτο σχεδιασμό του Ultrabook συμπληρώνει το έγχρωμο ευθυγραμμισμένο πληκτρολόγιο, το οποίο συνοδεύεται από εσωτερικό σύστημα φωτισμού που επιτρέπει τη χρήση του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Το Satellite U840W είναι παγκοσμίως το πρώτο notebook το οποίο έχει οθόνη 36.6cm (14.4”) Trubrite® σε μορφή cinematic 21:9. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας, καθώς και ο SRS Premium ήχος 3D™ εμπλουτίζουν περαιτέρω την κινηματογραφική αίσθηση. Το πρωτοποριακό design του Notebook Satellite U840W προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Satellite U920t: με μία κίνηση φέρνει την επανάσταση
Εξελιγμένη και ανθεκτική τεχνολογία χαρακτηρίζουν το Notebook Satellite U920t, το οποίο εναλλάσσεται εντυπωσιακά. Μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζει από UltrabookTM πάχους 19.9mm και βάρους 1.52kg κατάλληλο για εργασίες του πληκτρολογίου και γίνεται ένα tablet πάχους 31.8cm (12.5") για εύκολη χρήση αφής. Το Notebook Satellite U920t συνδυάζει μια ασημένια και μαύρη θήκη με καφέ στοιχεία από καουτσούκ. Ο φωτισμός του πληκτρολογίου με τα ματ πλήκτρα συμπληρώνει το κομψό design του Notebook Satellite U920t.

1Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο σχεδιασμού προϊόντος IF 2013 και τους φετινούς νικητές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ifdesign.de/awards_product_index_e.

To Ultrabook είναι εμπορικό σήμα της επιχείρησης Intel στην Αμερική, καθώς και σε άλλες χώρες. Όλα τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται εδώ είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων εξαρτώνται από το μοντέλο και την τοπική διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC