Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Το ολοκαίνουριο Sony Xperia Z πρώτα στα Public του The Mall Athens

Το νέο Smartphone Xperia® Z της Sony, το premium smartphone με την καλύτερη τεχνολογία της Sony, την κρυστάλλινη ευκρίνεια, την εξαιρετικά φωτεινή οθόνη Reality Display ανάλυσης 1080 x 1920 Full HD και την κορυφαία κάμερα 13 megapixel θα φτάσει πρώτα στα καταστήματα Public (www.public.gr) στις 2 Μαρτίου, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Μαρτίου μεταξύ 12:00 με 15:00, το Xperia® Z θα βρίσκεται στο καταστήματα Public του The Mall Athens και οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν από κοντά και να πιάσουν στα χέρια τους και να δοκιμάσουν το νέο super smartphone της Sony.

Επιπλέον, οι Sony Experts θα βρίσκονται στo καταστήματα Public για να δώσουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να μάθουν για τη συσκευή και να λύσουν κάθε τους απορία. Τέλος, οι καταναλωτές αν το επιθυμούν μπορούν να κάνουν προπαραγγελία και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη τους συσκευή.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο Public του The Mall Athens θα κληρωθεί ένα Xperia® Z προσφορά από την Sony.

Με το νέο Smartphone της Sony οι καταναλωτές θα έχουν τη ευκαιρία να απαθανατίσουν, να μοιραστούν και να δουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν. Επισκεφθείτε κι εσείς το Σάββατο 2 Μαρτίου το κατάστημα Public στο The Mall Athens (www.public.gr), τον απόλυτο προορισμό για τεχνολογία , πολιτισμό επικοινωνία, και αποκτήστε το δικό σας Sony Xperia® Z.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους το απίθανο κινητό xperia Z έρχεται κόντά μας! Θα το πάρω όπωσδήποτε!

 
SYNC ME @ SYNC