Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

LG: Training Seminar at Thessaloniki


Η LG Electronics (LG) συνεχίζοντας με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, θα πραγματοποιήσει νέο σεμινάριο στις 22 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης EnergyTech.
Οι επαγγελματίες από τον τομέα της ενέργειας, όπως οι μηχανικοί, μελετητές, εγκαταστάτες και ενεργειακοί επιθεωρητές, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λύσεις θέρμανσης και τα συστήματα κλιματισμού της LG.

Στο νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο, η LG θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα από το τμήμα Κεντρικού Κλιματισμού & Ενεργειακών Λύσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, όπως οι αντλίες θερμότητας Therma V (Split & Monoblock) και οι μονάδες Hydrokit. Τα δύο αυτά είδη μονάδων έχουν τη δυνατότητα της απευθείας τροφοδότησης καλοριφέρ, χάρη στην παροχή νερού θερμοκρασίας έως 80οC. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στις οικιακές και κεντρικές μονάδες κλιματισμού και στα πολυζωνικά συστήματα MULTI V.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC