Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Εξαιρετικά αποτελέσματα παρά την κρίση για τον ΟΤΕ

Μέσα σε ένα περιβάλλον απίστευτης ύφεσης που μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ο ΟΤΕ κατάφερε να παρουσιάσει πολύ καλά αποτελέσματα για το 2012. Με βάση την ανακοίνωση αύξησε την κερδοφορία του κατά 16% από το προηγούμενο έτος φτάνοντας τα 476 εκ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε επενδύσεις ύψους σχεδόν μισού δισ. ευρώ και αποπληρωμές δανείων ύψους ενός δισ. ευρώ.


Ο πρόεδρος του ΟΤΕ, M. Τσαμάζ, αναφέρθηκε στην πορεία του Οργανισμού επισημαίνοντας ότι οι στόχοι που είχαν τεθεί επετεύχθησαν παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις αντίξοες συνθήκες. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι ο ΟΤΕ θα συνεχίσει να είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους επενδυτές υποδομών στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αν δεν τεθούν εμπόδια από το ρυθμιστικό πλαίσιο.

Ο ΟΤΕ φαίνεται ότι κατάφερε να νικήσει την οικονομική κρίση. Αν ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες μπορεί το κλίμα να αντιστραφεί για την χώρα μας.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια ακριβώς είναι τα εξαιρετικά αποτελέσματα? Το ότι χάνει συνεχώς πελάτες ή το ότι τα όποια προσαρμοσμένα κέρδη εμφανίζει είναι γιατί ξεπουλάει και απολύει αφού ο κύκλος εργασιών συνεχώς πέφτει?

 
SYNC ME @ SYNC