Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

You.gr - νέα δωρεάν εφαρμογή για iPhone στο App Store

Οι χρήστες iPhone που θέλουν κάθε στιγμή, εύκολα και γρήγορα, να ενημερώνονται, να συγκρίνουν και να κάνουν αγορές προϊόντων τεχνολογίας και lifestyle, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη νέα δωρεάν εφαρμογή you.gr από το App Store.
Η εφαρμογή, αν και κυκλοφορεί μόλις λίγες ημέρες, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ελληνικού App Store, στην κατηγορία Δωρεάν Εφαρμογές και υποκατηγορία Lifestyle.

Κάθε χρήστης που έχει στην κατοχή του τη νέα δωρεάν εφαρμογή του you.gr έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στις Νέες Αφίξεις αλλά και σε όλο τον κατάλογο προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο.

Ακόμα μπορεί να ενημερωθεί για τις νέες καταπληκτικές προσφορές και να σκανάρει το Barcode του προϊόντος της επιλογής του με τη χρήση του ενσωματωμένου Barcode Reader, το «Scan me». Αυτό που κάνει όμως την εφαρμογή you.gr να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα άμεσης παραγγελίας προϊόντων και επιλογή πλοήγησης του χρήστη στο κοντινότερο κατάστημα.

Η εφαρμογή you.gr για iPhone αξιοποιεί  το iCloud για backup παραγγελιών και στοιχείων 
του χρήστη, καθώς και τα Apple Push Notification Services  για την αποστολή ενημερώσεων όπως Price Alerts και Νewsletters. Σύντομα η εταιρεία θα παρουσιάσει αντίστοιχες εφαρμογές για iPad και λειτουργικό σύστημα Android.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC