Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

H Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων μοντέλων ταχυ-scanner μεγέθους Α3

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων Business Imaging & Professional Print της Canon στην Ελλάδα, ανακοινώνει την διάθεση δύο νέων scanner υψηλής παραγωγής μεγέθους Α3, που επιτρέπουν σε οργανισμούς να διαχειρίζονται μεγάλες ποσότητες εγγράφων, γρήγορα και αποδοτικά.
Οι νέοι scanner imageFORMULA DR-G1100 και DR-G1130 είναι ειδικά σχεδιασμένοι για κεντρικοποιημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης, όπως για παράδειγμα εφαρμογές σε τμήματα οικονομικών, νομικών, ή υπηρεσιών υγείας σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να ψηφιοποιούν και να αρχειοθετούν μεγάλους όγκους εγγράφων.

Ο DR-G1100 υποστηρίζει ταχύτητα 200 ipm (images per minute) ενώ ο DR-G1130 260 ipm, ενώ και οι δύο διαθέτουν τροφοδότη 500 σελίδων, έχουν δυνατότητα ψηφιοποίησης 25.000 και 30.000 σελίδων την ημέρα αντίστοιχα, ενώ μπορούν να δεχθούν από υπερλεπτό χαρτί 20gr/m2 μέχρι χαρτόνι 255gr/m2. Διαθέτουν στιβαρή κατασκευή, ειδικούς rollers μεγάλης αντοχής, και ενσωματώνουν τεχνολογίες διασυνδεσιμότητας, βελτίωσης εικόνας και βελτιωμένης εργονομίας προκειμένου να πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή παραγωγικότητα από τους χειριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC