Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΕ VDSL: υπερ-υψηλές ταχύτητες έως 50 Mbps

Την εμπορική διάθεση  νέων ταχυτήτων γρήγορου Internet, VDSL, ξεκινά από σήμερα, ο ΟΤΕ. Με ταχύτητες έως 50 Mbps το VDSL από τον ΟΤΕ αλλάζει την καθημερινή εμπειρία του Internet και δίνει δυνατότητες όπως:

- πιο γρήγορο downloading αρχείων από ποτέ
-εξαιρετικό High Definition video-streaming χωρίς διακοπές
- άμεσο uploading και sharing φωτογραφιών και video
-online σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα (laptops, smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κλπ)
- καλύτερη απόκριση στο online gaming.

«Μια νέα  εποχή για την ευρυζωνικότητα ξεκινά στην Ελλάδα, με τη διάθεση υπερ-υψηλών ταχυτήτων VDSL από τον ΟΤΕ. Τα δίκτυα οπτικών ινών νέας γενιάς έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Παρά τα εμπόδια από το περιβάλλον και τις δυσκολίες στην αγορά, μένουμε συνεπείς στο στόχο μας να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι επενδύσεις μας στο VDSL θα συνεχίσουν ώστε σταδιακά να είναι διαθέσιμο παντού», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Ο ΟΤΕ εμπλουτίζει  τη σειρά προγραμμάτων OTE Double Play με 4 νέα προγράμματα OTE Double Play VDSL καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για μεγάλες ταχύτητες και για απεριόριστη τηλεφωνία. Τα νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους 6 πρώτους μήνες που ξεκινούν από €36,90/μήνα.ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καταρχήν η διαφήμιση είναι αντιγραφή:
http://www.youtube.com/watch?v=zo4LaXcERnA
κατα δεύτερον ψάχνει γαι κορόιδα ο ΟΤΕ με τις τιμές του στο Θεό?

 
SYNC ME @ SYNC