Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

H Intersys ανακοινώνει την επέκταση της εγγύησης των προϊόντων Olympus από 2 σε 3 χρόνια

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus για την Ελλάδα, θέλοντας να ενδυναμώσει περισσότερο το όνομα OLYMPUS στην Ελληνική αγορά, προχωράει σε μία ξεχωριστή ενέργεια.


Για το τελευταίο  δίμηνο του έτους, από 5 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου του 2012, επεκτείνεται η εγγύηση των φωτογραφικών μηχανών της Olympus για ένα επιπλέον έτος, ανεβάζοντας την συνολική διάρκεια της εγγύησης σε τρία έτη.

Η ενέργεια αυτή αφορά τις φωτογραφικές μηχανές OLYMPUS των σειρών Creator, Traveller, Tough, Smart και PEN,  που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την Intersys  και  θα πουληθούν στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Η παραπάνω ενέργεια θα υποστηριχθεί με εκτενή προβολή στα σημεία πώλησης των φωτογραφικών μηχανών Olympus καθώς και σε εντατική προβολή σε Internet sites, δημοσιεύματα σε εφημερίδες και στα social media της Intersys.

Για να ισχύσει η επέκταση της εγγύησης, ο αγοραστής θα πρέπει να διαθέτει το παραστατικό αγοράς και η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί  στο παραπάνω χρονικό διάστημα. Το επιπλέον ένα έτος εγγύησης, αποτελεί παροχή της Intersys A.E. και αφορά αποκλειστικά σε προϊόντα που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την ίδια.

Το κοινό μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά στις αλυσίδες Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Γερμανός, Mega Electrics & Expert, ElectroNet, Welcome καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα  φωτογραφικών ειδών.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC