Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Η νέα ταυτότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το μοναδικό ιδιωτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας  με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έδωσε την ξεχωριστή ευκαιρία στους σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, να σχεδιάσουν τη νέα του τηλεοπτική ταυτότητα για τη σεζόν 2012-2013.

Για τη δημιουργία και την ολοκλήρωση του μεγάλου project, οι σπουδαστές ανέλαβαν τον σχεδιασμό του Concept, το Art Direction και την Παραγωγή των νέων TV Id’s για λογαριασμό του σταθμού.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία εξάσκησαν τη δημιουργικότητά τους, κατέθεσαν τις ιδέες τους, δούλεψαν σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, ακολούθησαν τα πιεστικά deadines και τις υψηλές απαιτήσεις του project.

Έτσι, κατάφεραν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους μια πολύ σημαντική διάκριση, να αποκτήσουν μια σπουδαία επαγγελματική εμπειρία και επιπλέον, μέσω του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, να δουν την άμεση υλοποίηση των προτάσεων και των εργασιών τους on air! Η νέα ταυτότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV βρίσκεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ ακολουθεί και το ολοκληρωμένο identity package, το οποίο επίσης φέρει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια των σπουδαστών Γραφιστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV διαρκώς εξελίσσεται και διαμορώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Παράλληλα, προσαρμόζει το “look& feel” της ταυτότητάς του στους πιο σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και αισθητικής. Καθαρές εικόνες, σαφείς συμβολισμοί, νεανική αισθητική και χιούμορ, ήταν το τελικό αποτέλεσμα των νέων TV Id’s.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC