Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Kingston: νέο USB Drive, πιστοποιημένο για τα Windows to Go

Η Kingston Digital Europe θυγατρική της Kingston Technology Inc, της ανεξάρτητης εταιρείας - ηγέτη προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοινώνει ότι λανσάρει το Kingston® DataTraveler® Workspace USB Flash Drive.

Το Data Traveler Workspace έχει πιστοποιηθεί για τα Windows to Go, μία σημαντική καινοτομία των Windows 8 για επιχειρήσεις. Το Data Traveler Workspace δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μεταφέρουν το εταιρικό περιεχόμενο που έχουν στα desktop τους σε ένα εξωτερικό USB Drive, επιτρέποντας στους χρήστες να μπουν και να δουλέψουν σε περιβάλλον Windows 8 από φορητές συσκευές. Το καινούργιο USB Flash Drive είναι μία μοναδική εξωτερική συσκευή USB 3.0 με απόδοση αντίστοιχη ενός SSD.

To Data Traveler Workspace δημιουργήθηκε ειδικά για τους οργανισμούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία Windows to Go, που προσφέρουν τα Windows 8 για να βοηθήσει τους Διαχειριστές IT να υποστηρίξουν τους χρήστες που δεν έχουν σταθερή βάση εργασίας – από τους υπαλλήλους που δουλεύουν από απόσταση μέχρι τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους συμβούλους. Το Data Traveler Workspace βοηθάει τις εταιρείες και τους οργανισμούς να προχωρήσουν σε συνεργασίες όπου ο συνεργάτης φέρνει το δικό του εξοπλισμό (BYOD) χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογών ή αρχείων.

 «Οι αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ μεγάλες. Συνδυάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα μας παρέχουμε στους πελάτες μας μία αποτελεσματική εναλλακτική λύση και τους βοηθάμε να έχουν ασφαλή και επαρκή πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο ανεξάρτητα από τον τόπο εργασίας και την απόσταση» δήλωσε η Karri Alexion-Tierman Director Product Marketing της Windows, Microsoft. «Με το Data Traveler Workspace της Κingston, οι πελάτες θα μπορούν να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία εργασίας, δουλεύοντας σε περιβάλλον Windows 8 μέσα από ένα USB drive.

«Τον προηγούμενο χρόνο, συνεργαστήκαμε στενά με τη Microsoft για να δημιουργήσουμε ένα USB Flash Drive που πληροί όλες τις απαιτήσεις των Windows to Go, και θα έχει την απόδοση, την ευελιξία και την αντοχή που περιμένουν από εμάς οι πελάτες μας»
, σχολίασε ο Οδυσσέας  Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις καθώς η αγορά εξελίσσεται και είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε ένας από τους επιλεγμένους κατασκευαστές που προσφέρουν ένα USB Flash Drive πιστοποιημένο από τη Microsoft».

Περισσότερες πληροφορίες για  το προϊόν μπορείτε να βρείτε στο www.kingston.com/wtg

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC