Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

iSquare: "καταιγίδα" νέων προϊόντων από την Apple

Η iSquare ανακοίνωσε ότι η Apple σε εκδήλωσή της προχθες, παρουσίασε το ολοκαίνουργιο iPad mini, το iPad τέταρτης γενιάς με οθόνη Retina και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, καθώς και πλήθος νέων προϊόντων στην κατηγορία των υπολογιστών Mac: τον ολοκαίνουργιο iMac με εκπληκτική νέα σχεδίαση, τον νέο MacBook Pro 13 ιντσών με οθόνη Retina και το ανανεωμένο Mac mini.


Το νέο iPad mini, ένα iPad με ολοκληρωτικά νέα σχεδίαση, είναι 23% πιο λεπτό και 53% πιο ελαφρύ από το iPad τρίτης γενιάς, με μίνι διαστάσεις για να μπορεί ο χρήστης να το κρατά με το ένα χέρι. Το iPad mini διαθέτει εκπληκτική Multi-Touch οθόνη 7,9 ιντσών, δύο κάμερες FaceTime HD και iSight, ταχύτατο ασύρματο internet και εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών. Ακόμα, ανακοινώθηκε το iPad τέταρτης γενιάς με την εκθαμβωτική Multi-Touch οθόνη Retina 9,7 ιντσών, τον νέο επεξεργαστή της Apple Α6Χ, κάμερα FaceTime HD και πιο γρήγορη, ασύρματη δικτύωση.

O ολοκληρωτικά νέος iMac επανασχεδιάστηκε από μέσα προς τα έξω για να έχει τεχνολογία υψηλών επιδόσεων μέσα σε περίβλημα αλουμινίου και γυαλιού, με 40% λιγότερο όγκο από τα προηγούμενα μοντέλα και πάχος μόλις 5 χιλιοστά στις άκρες του. Σε εκδόσεις των 21,5 και 27 ιντσών, ο iMac διαθέτει νέα οθόνη LCD που μειώνει την αντανάκλαση κατά 75% και διατηρεί την εκθαμβωτική της αντίθεση και τα υπέροχα χρώματα.

Επιπλέον, διαθέτει τρίτης γενιάς τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Core i5 με αναβάθμιση σε Core i7, τους τελευταίους επεξεργαστές γραφικών NVIDIA GeForce, μνήμη 8GB με επέκταση έως 32GB, καθώς και το Fusion Drive, μια επαναστατική επιλογή αποθήκευσης που συνδυάζει τη χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου flash 128GB με αυτή ενός κλασικού σκληρού δίσκου 1ΤΒ ή 3ΤΒ για ακόμα πιο γρήγορες επιδόσεις.

Επιπρόσθετα, η Apple ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του δημοφιλούς MacBook Pro 13 ιντσών με νέα, πιο λεπτή σχεδίαση, εκθαμβωτική οθόνη Retina και αρχιτεκτονική flash. Με πάχος 1,9 εκατοστά και βάρος 1,62 κιλά, ο απίστευτα φορητός MacBook Pro είναι 20% πιο λεπτός από τον προηγούμενη γενιά και διαθέτει οθόνη Retina με πάνω από 4 εκατομμύρια pixel, σχεδόν 2 φορές περισσότερα pixel από όσα έχει μια HD τηλεόραση. Βασισμένος στην αρχιτεκτονική flash για να είναι ακόμα πιο γρήγορος, ο νέος MacBook Pro 13 ιντσών διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 με αναβάθμιση σε Core i7, κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4000, μνήμη 8GB και θύρες USB 3, Thunderbolt και HDMI.

Τέλος, στη χθεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκε ανανεωμένος Mac mini που είναι ακόμα πιο ισχυρός από την προηγούμενη γενιά. Διαθέτει επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel Core σε εκδόσεις έως και quad-core Intel Core i7, την νέα κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4000, αποθηκευτικό χώρο έως 1ΤΒ ή έως 256GB SSD με δυνατότητα Fusion Drive καθώς και θύρες Thunderbolt, USB 3 και HDMI.

Τα νέα προϊόντα από την Apple αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC